Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k.u.b.u.s.ia19

Do Pań w ciąży lub oriętujących się w temacie... Prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość k.u.b.u.s.ia19

Drogie Panie mam pytanie, po jakim czasie od zapłodnienia pojawia się ciemniejsza aureola wokół sutków i częstsze oddawanie moczu? Będę wdzięczna za odpowiedź, pozdrawiam :)

Gość k.u.b.u.s.ia19
i jeszcze pytanie 1.. czy jeśli ma sie krwawienie ok 10 dni po sosunku (takie mocne jak okres) to czy jest ryzyko że można być jednak w ciąży?

jesli masz obawy ze jestes w ciazy to udaj sie do apteki po test lub idz do ginekologa i sie upewnij. Ja tam nie mialam zadnego krwawienia przypominajacego okres ale to zalezy od kobiety a co do sutkow to niewiem :)) trzymam kciuki daj znac czy jestes w ciazy czy nie

Gość k.u.b.u.s.ia19
dziękuje za odpowiedź, dam znać.. prawdopodobieństwo jest małe tak sądze bo to był stosunek przedsionkowy i bez wytrysku więc mam nadzieję że nie, gdyż własnie wybieram się na studia ... ale mam fobie więc zapytałam .. dziękuje Młodamamo:):*

Gość Anialisa
Brodawki ciemnieją jak jest dostatecznie dużo hormonu ciążowego w organizmie, tak około 2-4 miesiąca ciąży, na pewno nie na samym jej początku. Z sikaniem to różnie, można czuć parcie na mocz prawie od początku za sprawą hormonów i z wrażenia (ekscytacja ciążą), ale takie prawdziwe i uciążliwe zaczyna się później, w 4-5 miesiącu przez coraz bardziej powiększającą się macicę uciskającą na pęcherz moczowy.

Gość k.u.b.u.s.ia19
Dziękuję Analisa, kamień z serca :) Ja mam co prawda lekko ciemniejsza aureolę wokół sutków, ale chyba czasem podczas normalnego cyklu tez tak się zdarza? Tylko ze wczesniej nie zwracałam uwagi i stąd te wątpliwości..

Gość k.u.b.u.s.ia19
ale włąsnie wyczytałam że pierwszym objawem moze być czeste oddawanie moczu.. ja dziś rano wstałam i już musiałam być 4 x w ubikacji co mi się nie zdarza ... .. i znowu ten stres:(