Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HEEEEEEEEEEE

czy basia to ładne imie?

Polecane posty

Gość HEEEEEEEEEEE

Gość dfgdfgdfgdfg
wg mnie nie

Gość ladne hee

Gość ładne moja mama ma tak na imię
i przyznam szczerze, że nigdy nie zastanawiałam się nad tym imieniem, a w tej chwili dotarło do mnie, że to naprawdę ładne imię:) zwłaszcza zdrobnienie własnie BASIA:)

Gość hdbcjfuf
szczerze mowiac nie podoba mi sie az tak bardzo i dziecku bym tak nie dala na imie

Gość tomecek
ostro wiesniacze, nie kaleczył bym tak córy, nazwał bym zuzia albo oliwia.

Gość HEEEEEEEEEEE
zuzia? ło matko łokropieństwo

Gość buhehehe kto ci takich
zuzia albo oliwia:O to jest dopiero kalectwo:O

kilka Bas znalam i generalnie byly, brzydko mowiac, glupie.. radzilabym uwazac ;)

no nie , musze bronic tego imienia...mam na imię Basia i znam kilka Baś , nawet moja koleżanka dała tak ma imię swojej córeczce... ogólnie jak byłam mała to nie podobało mi sie to imię ale teraz bardzo mi sie podoba... nie ubie tylko formy Baśka, natomiast wszystkie inne bardzo lubie Basia, Basieńka a nawet Bacha... pozdrawiam

Gość OKROPNE_TO
Sama mam tak na imie i w wersji zdrobniałej \"Basia\" jeszcze ujdzie, ale \"Baśka\" jest po prostu OKROPNE! Tak samo \"Barbara\" :( Jeżdżąc do rodziny na wieś często spotykam się z tym, że nazywają imieniem \"BAŚKA!\" swoje konie/kobyły.. Nie no jak dla mnie to dramat.. Uważam, że wszystkie Aśki, Baśki, Kaśki, Jaśki (Janina), Zośki i inne kończące się na \"-śka\" imiona są okropne! Nie róbcie dzieciom krzywdy.. :O

Nie to ładne, co ladne, ale co się komu podoba...I bez przesady, alez krzywda dla dziecka miec imię kończące się na \"-śka\":O Znam większe krzywdy małych dzieci.

Gość herbaciana różyczka
Mi się bardzo podoba Basia. A Zuzia, Julia, Olivia, Nikola nie, to dopiero jest oklepane! Chodzę z dziećmi na plac zabaw i nic tylko powyżsez imiona słychać!

Gość aleeeeeeees
Ładne :)

Jedna z moich przeslicznych perskich kotek ma na imie wlasnie Basia (Basica-persica, Basiatko-puchatko), uwazam, ze imie Basia jest po prostu slodkie, a Pani Basia w ogole brzmi bosko !

Gość basia raczej nie
za to Oliwia i Zuzia bardzo wieśniacze moim zdaniem

Gość beznadziejne imie

Gość śliczne

Gość gość
Witam. Ja mam na imię Basia. I proszę nie obrażać tego imienia bo sobie wypraszam. Ludzi sie nie ocenia po tym, jakie mają imiona. Mi też może się nie podobać jakieś imię ale nie obrażam nikogo z tego powodu. Jeżeli już macie się wypowiadać to kulturalnie i tak żeby nikogo nie urazić czyli delikatnie.

Gość gość
mam 31 lat i do tej pory nie lubię swojego imienia ale to kwestia gustu w moich młodzieńczych latach była masakra a co dopiero teraz.... Bacha Basia.... nie ładnie

Gość gość
A Oliwa i Zuza to też bardzo fajne imiona. Mają tak na imię moje dwie koleżanki. A pokrzywdzeni to jesteście chyba Wy. Bo piszecie takie bzdury że to sie w pale nie mieści. Komuś wasze imiona też mogą się nie podobać i było by wam miło gdyby ktoś was obrażał z tego powodu? Bo sadze że nie. Rodzice nam wybierają imiona i od rodziców to wszystko zależy więc proszę ne pisać bzdur. Pisze sie że nie podoba sie i już koniec tematu a nie "że jak można tak kogoś skrzywdzić"

Gość gość
Bardzo ładne. Poza tym każdemu podoba się co innego i naprawdę nie powinnaś sugerować się tym co mówią inni tylko słuchać siebie:)