Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka89

rekrutacja na studia 2008

Polecane posty

Gość maturzystka89

Gość maturzystka89
mam pytanie jestem tegoroczn ą maturzystką a mimo to nie wiem jak to jest z rekryutacją na studia,nikt nam w szkole w ogóle nie mówił o tym do kiedy mamy skłądac papiery ani nic chciałabym się wybrac na studia zaoczne ale nie wiem do kiedy w ogóle można skąłdac podania i wpłacac to wpisowe;/

Gość jeju i takie osoby mają zostać
magistrami! studia obecnie schodzą na psy!:o

Gość napisalas ze
musisz wejsc na strone uczelni albo wybrac sie tam osobiscie i wszystko dowiedziec.

a o jakich studiach myslisz? ktora uczelnia? bo wiesz w kazdej jest inaczej, a infrmacje na ten temat napewno znajdziesz na stronach uczelni w necie..

ja wpisowe juz wplacilam i zapisalam sie na studia przez internet,ale pomimo tego na zaoczne najczesciej liczy sie kolejnosc zlozonych wszystkich dokumentów. w wiekszosci szkołach rekrytacja trwa do wrzesnia,ale najlepiej osobiscie sprawdzic w necie lub szkole,bo to zalezy od uczelni.

wystarczy wejsc w gooooooooooooooooogle i wpisac nazwe uczelni, pociesze cie, ze na wielu uczelniach rekrutacja juz jest zamknieta:classic_cool: ale nie na wszystkich wiec masz szanse..

Każda uczelnia ma trochę inne terminy i inne zasady zgłaszania się. Na jedne wystarczy drogą internetową, na inne osobiście, w jeszcze innych mozna wysłac papieru pocztą.

bo na zaoczne zazwyczaj jest do wrrzesnia, a na dzienne do lipca