Gość Anula Napisano Marzec 28, 2019 Dnia 15.10.2008 o 13:51, mpm napisał: Ja leczę prolaktynę od 18 roku życia .Czasami bywa tak że po braniu leków na zbicie prolaktyny skutek jest całkiem odwrotny potrafi nawet urosnąć jeszcze większa.Ponoć też dobrze dużo spożywać witaminy C która pomaga obniżyć wysoki poziom prolaktyny . A co dziwniejsze gdy przestałam brać bo nie było skutku prolaktyna sama mi spadła i zaszłam w ciążę . Dodam jeszcze iż odbycie stosunku seksualnego też powoduje wzrost prolaktyny i to jak ! To jest sprawdzone i potwierdzone .Stres też ma wpływ na produkcje prolaktyny . Oczywiście trzeba też robić i inne badania tarczyca ,przysadka mózgowa itd Syn ma mój 22 lata a córeczka pod długich staraniach teraz ma 2 lata no róznica kolosalna ale mam córcie i jestem szczesliwa. Przy kuracji Dostinex itd lepiej sie nie starać o dziecko ale dopiero wtedy gdy się okaże ze prolaktyna spadła nawet ograniczyć współżycie które powoduje kolosalny wzrost prolaktyny. Teraz ostatnio juz mi spadła nawet wycieku z piersi mleka nie miałam Ale gdy doszło do współzycia od razu mi wzrosła jak szalona ! Szczerze wszystkim współczuje walki z prolaktyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ptaczka 1 Napisano Marzec 28, 2019 Kupię dostinex , może ktoś ma na zbyciu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlodamama 0 Napisano Kwiecień 19, 2019 witam, chętnie odsprzedam dostinex 0,5mg (8 tab, całe opakowanie nie rozpakowanie, termin ważności 05/2020). pozostały po leczeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna Napisano Kwiecień 25, 2019 Dnia 19.04.2019 o 16:04, mlodamama napisał: witam, chętnie odsprzedam dostinex 0,5mg (8 tab, całe opakowanie nie rozpakowanie, termin ważności 05/2020). pozostały po leczeniu. Witam jestem zainteresowana . Proszę o kontakt na e-mail Vastal@interia.pl dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna Napisano Kwiecień 25, 2019 Witam jestem zainteresowana proszę o kontakt na e-mail vastal@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dostinex 0.5mg Napisano Sierpień 10, 2019 Witam mam na zbyciu dostinex pozostały po leczeniu zainteresowani proszę o kontakt flipper@interia.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggdddf Napisano Wrzesień 18, 2019 kupię dostinex kontakt 1235francja@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pixi Napisano Wrzesień 24, 2019 Ja wspomagałam się żelem prefert vaginal. Starania trwały 6 miesięcy i udało się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xfgu Napisano Wrzesień 30, 2019 witam kupie dostinex 123slawek1234@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 90evcia Napisano Listopad 5, 2019 Witam, mam pytanie, dr przypisał mi dostinex na unormowanie prolaktyny na 4 tyg czyli miesiąc, następną wizytę mam za 4 miesiące. Jak dlugo powinnam go brac? Staramy się o dzidziusia i nie jestem pewna czy przedłużyć branie do czasu nastepnej wizyty czy brać go tylko miesiąc lub 2? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość elusia Napisano Grudzień 16, 2019 Witam. Wczoraj pierwszy raz zażyłam Dostinex 1/2 tabletki ( mam brać 2 razy w miesiącu). Zastanawia mnie jedna rzecz czy to ma duże znaczenie w którym dniu cyklu zacznie się brać ten lek? Liczyliśmy z lekarzem, że miesiączka zacznie się nieco później i dlatego kazał właśnie zacząć kurację 15-go. W sumie nie widzę żadnych skutków ubocznych po zastosowaniu tej tabletki. Jedynie nie mogłam zasnąć, ale może przez stres. Byłam zaskoczona, kiedy okazało się, że mam tak wysoki poziom prolaktyny 291,80 ng/ml po MCP. Jak długo stosowałyście ten lek? Wizytę u lekarza mam w lutym a lekarz napisał żeby stosować ten lek do momentu zajścia w ciążę. Dodatkowo mam endometriozę na jajniku z jakimiś zrostami, lekarz powiedział, że nie mam zbyt wiele czasu na zajście w ciąże. P.S. lek dostinex kupiłam za około 100,00 zł w aptece w Tarnowie. Lekarz mówił, żeby uważać bo jeden kosztuje 400 zł a importowany 100zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bochun Napisano Styczeń 3, 2020 Sprzedam casaber pisac na mail bochun1990@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokki85 0 Napisano Lipiec 30, 2020 Kupie Dostinex, prosze o kontakt lokki85@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deowsat 0 Napisano Sierpień 23, 2020 Kupię dostinex lub bromergon, proszę o kontakt na maila evvcik@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tenenit 0 Napisano Grudzień 17, 2020 Kupię dostinex bromergon lub podobny lek. Kontakt tenenit@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elfik48 0 Napisano Styczeń 12, 2021 Dnia 17.12.2020 o 15:47, tenenit napisał: Kupię dostinex bromergon lub podobny lek. Kontakt tenenit@vp.pl Mam 2 opakowania. Jedno napoczęte-zostało 7 z 8 oraz drugie nie otwarte - 8 sztuk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matika3 0 Napisano Luty 15, 2021 Sprzedam Dostinex 6.5 tabletki. Data ważności 02.2022. matika3@o2.pl najlepiej telefonicznie 501720154 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość123457 0 Napisano Kwiecień 9, 2021 kupię dostinex. 577877460 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elfik48 0 Napisano Kwiecień 12, 2021 Pozostało mi jeszcze 1 niepełne opakowanie dostinex-u (brak 1 sztuki z 8). Zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maryjane21 0 Napisano Lipiec 5, 2022 Sprzedam Dostinex 8 tabletek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach