Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozzarella...

a może zamiast pisać tu zacząć pisać blog...

Polecane posty

Gość mozzarella...

co myślicie o tym, może wymiana myśli na ten temat...i porady,:-)

)Blog jest fajny jak chcesz tylko pisać .Tak i wtedy jest dobry .Jeżeli chcesz jednak rozmawiać ,to tylko fora spelniają takie warunki :)

Ja probowalam kiedys pisac blog, ale trzeba miec ciagle ciekawe tematy, pisac w miare na biezaco no i miec czas na to by ladnie sklecac zdania. mi tego czasu zabrako:((

Gość mozzarella...
mam różne przemyślenia w ciągu dnia, zwłaszcza na temat facetów , związków, mentalności Polaków, pozostałości dawnych czasów w naszym zachowaniach, myśleniu...o rozwarstwieniu społeczeństwa, czasem po prostu o tym co czuję...o filmie , który mnie wzruszył, o muzyce która przywraca mi wiarę w sens istnienia....o tym co widziałam, słyszałam , i wywołało to we mnie emocje...

Gość mozzarella...
allojzetta-->właśnie, z tym czasem to u mnie bywa różnie, najczęściej w nocy...wtedy mam spokój i ciszę, osiągam chyba tzw. stan alfa:-)

To załóż sobie faktycznie blog o tym :)Bo blog to taki pamiętnik .Tu nie można tak pisac :)

Gość mozzarella...
deskorolka--> zawsze przecież pogadać mogę na kafe, jest niezawodna, zawsze ktoś tu jest:-) , i to jest zaleta tego miejsca;)

No ja przez brak czasu tez w sumie nie moglam napisac bloga. poza tym mialam cos takiego, ze byly dni, ze ciagle sie cos dzialo, a potem byly takie dni, ze nie dzialo sie nic. Do pisania bloga to trzeba miec chyba jakies powolanie by umiec sie dzielic rzeczami dobrymi i zlymi:))

Gość mozzarella...
dzięki deskorolka.zatem zacznę jutro , zamiast nicnierobienia może coś stworzę.

Gość mozzarella...
allojzetta, nie wiem co jest ze mną, ale mnie codziennie coś chwyta za serce, porusza myślenie, tylko gdzieś potem umyka w próżnię...i dlatego pomyślałam że może to jakoś utrwalić, tak dla siebie, a może ktoś skomentuje i otworzy mi oczy na pewne sprawy..wiesz , czasem łatwiej napisać niż powiedzieć...co myślisz??

Mysle, ze wszystko zalezy od ciebie:)) jesli masz potrzebe i ochote dzielnia sie z tym co przezywasz, co czujesz to rob to jak najbardziej.

Gość mozzarella...
Dzięki:-) pozdr.🖐️:-)🌻