chaotyczna 0 Napisano Lipiec 6, 2008 Witam, ponad miesiąc temu miałam mały problem, otóż musiałam zażyć tabletkę escapelle, którą oczywiście przepisał mi ginekolog [popiłam ją kawą-jeśli to istotne], pojawił mi się okres w miarę normalnie, ale w tym miesiącu spóźnia mi się już 5 dni, co to możne oznaczać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alma_Rey 0 Napisano Lipiec 6, 2008 ESCAPELLE zawiera duza dawke hormonow wiec one mogly wplynac na opoznienie okresu nie martw sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaotyczna 0 Napisano Lipiec 6, 2008 dzięki wielkie ;) ale miałam wtedy dni płodne, a od kilku dni czuje ból w podbrzuszu. Lekkie ukłucia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alma_Rey 0 Napisano Lipiec 6, 2008 wiesz tu na topiku aborcja pisala pani ktora zarzyla escapelle i mimo to byla w ciazy :( ale to rzadko sie zdarza woec dla pewnosci zrob test najlepiej popros o najczulszy jaki jest w aptece ale watpie zeby to byla ciaza bys musiala miec prawdziwego pecha:) powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaotyczna 0 Napisano Lipiec 6, 2008 ech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaotyczna 0 Napisano Lipiec 6, 2008 cisza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach