Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusiaaaa8888

Spuzniona miesiaczka? petting , ciaza?

Polecane posty

Gość agusiaaaa8888

Ratunku Boje sie, Mam 16lat mam jeszcze tyle zycia przed soba, nauka, szkola , marzenia nie moge byc w ciazy, tydzien temu uprawialam petting z chlopakiem dodam ze jestem dziewica i nawet jeszcze nei wpolzylam , on mial wytrysk potem uprawialismy petting , boje sie ze przenosl sperme do mnie na palcach ..ehh ..ostatni okres mialam 4 czerwca, 08. Teraz powwinam miec spuznia sie juz 4 dni boje sie .stresuje sie niesamowicie. Mam obiawy jak przed okresem czyli, bol brzucha, apetyt, itp a okresu nie ma . Test robilam rano z porranego moczu wyszedl negatywnie :(..juz nie wiem co mam robic ..helpppppppppp blagam pomocy ..prosze o porady ps: przepraszam za bledy ortograficzne

Gość as wywiadu
nie jestes w ciąży daje sobie rękę uciąć! wieczorkiem odstresować sie, nie myśl o ciąży bo w niej nie jestes! i zaraz okres przyjdzie :)

Gość aga1aga
wiesz, okres może Ci się spóźniać, bo zamiast wyluzować i spokojnie poczekać, Ty dostajesz świra. 4 dni to żadne opóźnienie. pamiętaj, że nawet podniecenie związane z pettingiem/stosunkiem może trochę opóźnić okres. masz objawy napięcia przedmiesiączkowego i to powinno Cię uspokoić. mnie uspokaja. głowa do góry! :)

Gość agusiaaa888
Dostalam okres!!!! :D ...dzienki za pomoc :)