Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadudkkkkkaaa

dalam sie pocalowac na pierwszej randce a on.....

Polecane posty

Gość dadudkkkkkaaa

dlugo u nas trwalo zanim doszlo do 1 randki....on mi sie podobal ja jemu jak sie potem okazalo :) pierwsza randka to byla impreza urodzinowa kolegi podczas tanca dalam mu sie pocalowac a on po tym spotkaniu ucichl zero odzewu ..po czasie zwiazal sie z inna czy ja cos zrobilam nie tak? o co tu chodzi? nie rozumiem dodam ze ja mam 23 on 21 lat

Gość taka prawda skarbie
MOZE ZLE całujesz albo chuj jakis myslał ze jestes łatwa i tyle:] A zreszta młodszy jak sie doczytalam to wiesz szczeniak hehe, albo za stara dla niego jestes:]

Gość bo on on
sprawdzał czy jesteś łatwa

calowanie to nic takiego, nie swiadczy o latwosci ale jesli pierwsza randka nazywasz impreze, to wybacz, ale to normalne zachowanie - bylo milo, buzi buzi i do domku :)

Gość dadudkkkkkaaa
zaprosil mnie za te urodziny to nie byla wielka impreza taka w gronie najb urodzinowa.... 5mc sie zbieral zeby do mnie zagadac a potem tak zostawil bo dalam sie pocalowac? co w tym zlego to ze sie pocalowalismy wcale nie znaczy ze zaraz do lozka bym wskoczyla nie rozumiem..:(

nie sadze, zbey o to chodzilo. nie przejmuj sie, tyle miliardow penisow na swiecie, a tys sie tego uczepila ;)

Gość dadudkkkkkaaa
masz racje uczepilam sie bo mi zalezalo\ myslalam ze jemu tez:( nie wiem o co mu chodzilo? co poszlo nie tak? przykre.......

Gość ale bzduraaaaaa
"ejmuj sie, tyle miliardow penisow na swiecie," powiedzmy, że 3 tylko że większość jest: -azjatami - ma nieodpowiedni wiek - nigdy się nie spotkacie - są znacznie biedniejsi od polaków więc nie zapewnią wam waszych wymarzonych warunków do wychowania dzieci - są zajęci więc tak naprawdę w waszym zasięgu pozostaje tylko kilka tysięcy :P

mialam podobna syt wszystko szlo ok mielismy sie spotkac w nast sezonie bo poznalismy sie za granica on mnie namawial do powrotu a gdy wrocilam to on przyjechal z inna czulam sie jak kompletna idiotka tez mowil ladnie i co z tego...slowa to tylko slowa:( ja po 2 spotkaniach dalam sie namowic na wyjazd do innego kraju to dopiero glupota:P

Gość dadudkkkkkaaa
jak myslicie co bylo powodem takiego zachowania? izaibiza ---? :(

mysle, ze po prostu mu sie jednak nie spodobalas. zaprosil cie na randke - ale to nie znaczy, ze od razu mial sie zenic i milosc do grobowej deski. ot i cala filozofia

Gość Ju......
To nie Twoja wina. Ty nic złego zrobiłaś, tylko on po prostu wolał inną.

Gość dadudkkkkkaaa
mysle, ze po prostu mu sie jednak nie spodobalas. ---> tyle ze on mowil wtedy inaczej...nadskakiwal jak wariat kolo mnie nikogo do mnie nie dopuszczal...a potem zero odzewu mojej najl kolezxance mowilze chce ze mna byc itd ze mu sie podobam....ona mi mowila ze on szaleje na moi pkt a pitem jakby nigdy nic

oj, to nie wiem. moze poznal tamta i tamta mu bardziej w glowie zawrocila. albo z jakiegos powodu zmienil zdanie, bywa

Gość my wielcy przemysłowcy i banki
Buzi, buzi , dupci, dupci :P . 1. Jak chcesz wiedzieć w jakim wieku facet będzie na twoim poziomie umysłu to dodaj do swojego wieku 5 lat. 2. Jak chcesz się dowiedzieć, jakiego poziomu partnerki on szuka - odejmij od jego wieku 5 lat.

Gość spalony innym słońcem
moze ona dala cos wiecej;) moze go po prostu zapytaj..

Gość moniazaba
dla mnie to dupek i dzieciak w jednym odpusc sobie ja tez zostawi jak inna przed nim nogi rozlozy

Gość gosk

Gość gosk
poprostu daj sobie spokoj...widac koles lubi sie bawic i nie traktowal znajomosci z toba tak powaznie jak ci sie wydawalo....ty nie jestes niczemu winna, to on jest frajerem

Gość moniazaba
ty nie jestes niczemu winna, to on jest frajerem --> dokladnie

Gość on nie jest frajerem
Właśnie że to jej wina, jest zbyt brzydka żeby z nim być :O .

Gość I.M.
Małolat,dzieciak jeszcze.Moze to byl jego pierwszy pocalunek w życiu i nastepnych się bal.

Gość racja........
Moze to byl jego pierwszy pocalunek w życiu i nastepnych się bal. ----> bardzo prawdopodobne :P najgorzej to sie zwiazac z gowniarzem:P

Gość Bjały Móżyn
Jestem w 100% pewien ze po prostu waliło Ci z japy jakimś gównem. Chlopak byl kulturalny, ale potem nie wytrzymal i spierdolił. Biedny gosciu...bedzie mial uraz przez Ciebie !!!!!

Gość genilane jesteście
1 randka a one już o czymś poważnym albo i nie randka tylko według niego zwykłe syjście ze znajomą na imprezę a te już teorie spiskowe :O żal

Gość storczykowa
znajdziesz innego. za bardzo sie "nastawiłas"

Gość dadudkkkkkaaa
za bardzo sie "nastawiłas" ---> masz racje moze znajde ...tylko ze ja nie chce inneg i tu jest problem raczej zawsze podchodze z dystansem do takch znajomosci teraz 1 raz sie zaangazowalam jakos na poczatku zrobila sobie nadzieje a teraz cierpie z wlasnej glupoty

Gość Bjały Móżyn
wlasnie, jestes głupia i jedzie Ci z mordy !

Gość kukuleczkaaaaaa
nikt nie zrozumie faceta, niestety