Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vakosska

Kosmetyki do włosów

Polecane posty

Gość Vakosska

Witajcie ;) Znacie jakieś naprawdę dobre kosmetyki na bardzo puszyste włosy? Żeby trochę oklapły i po zetknięciu z wodą od razu się nie puszyły :D

Gość Vakosska
Hmm ;) Będe musiała o tym poczytać :D

Gość Vakosska
Znalazłam o tym fajną stronke :D Ale nie ma tam dokładnie wszytkiego opisango :P To jest odzywka tak? Nakłada się ją na suche, czy mokre włosy? Przed myciem, czy po myciu?

Gość iousd
Jesli chodzi o kosmetyki do wlosow to dobre sa tylko takie drogie, porzadne, ktore sa do kupienia w salonach fryzjerskich. Zaden Avon i inna firma z niskiej polki nic tu nie da.

Gość Vakosska
Mam baaardzo zniszczone włosy i napewno byle co nie pomoże.. dzisiaj użyłam tego olejku rycynowego.. oczywiście po pierwszym razie nic nie pomoże, ale zobaczymy za 2 miesiące ;) Do tego kupię Biosilk (jedwab) i Styling z Joanny (jedwab) i może własnie tą Frizz control z AVONU.. a do tego jeszcze tabletki na ładne włosy Vitapil.. uzywam równiez odżywki DOVE.. Czy to wystarczy, żeby moje włosy się nie puszyły, były gładkie, miękkie, sypkie i świecące? I oczywiście zdrowe? A najwazniejsze, czy dzięki temu nie będe miała SIANA? :D 🌻