Gość u mnie piszczala pomadka Napisano Lipiec 7, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie piszczala pomadka Napisano Lipiec 7, 2008 tzn kod kreskowy na niej. Zmienialam torebki (zawsze przekladajac kosmetyczke...) i ciagle piszczalo... Pare tygodni sie tak meczylam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 7, 2008 to był link do ślicznego utworu Makob Wegmann z reklamy jakiegoś samochodu ;) kliknij sobie i posłuchaj... niestety coś mi się popsuło w stopce i nie mogę jej usunąć :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 7, 2008 no to zaniecham noszenia kosmetyczki choć nie wiem czy dam radę :P wszak muszę poprawiać urodę na bieżąco :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość regfdsfs Napisano Lipiec 7, 2008 Dolores skad ejstes:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 7, 2008 z Warszawy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość regfdsfs Napisano Lipiec 7, 2008 a nie przypakiem z krakowa!!! hmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 7, 2008 niestety, nie z Krakowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach