Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

Topik pod tytułem kórwa mać

Polecane posty

odczucia wyrazone sa w tym moje...do Niego... juz tylko klac mi chyba pozostalo... :(

Gość przyjedź do mnie
Tytuł topiku mi się podoba :D potem już gorzej :P

"w stosunku do Ciebie to bardzo krotko...niedlugo 4 mc bedzie...ale dla mnie to jak wiecznosc" sobie żarty robisz czy co ??:D

chciałam tylko wtrącić, ze "zaprzepaszczonych sił.." słucham w drodze do pracy, pozwala mi odczuć głębiej bezsens szarego poranka :P poważnie, ta piosenka jakoś tak mnie ustawia w szeregu świata , odechciewa mi sie "fikać" :P

Gość tak to prawda

K***a mac!!! wszystko sie pieprzy(komp,zycie)poza mna:(

Again a co to za grono ?? a mi już przechodzi bo smarkałem szukałem jakiejś dziewczyny żeby się w łóżku wygrzać no nie było ochotniczki w pobliżu czosnkiem się musiałem leczyć :O

ja bym z Toba gniazdo polemizowała... kiedy rozstałam sie z moim pierwszym "poważnym " chłopakiem miałam lat 22, swiat mi sie wywrocił do góry nogami, dosłownie szał w mózgu, on mnie nie kocha, ja placze nocami ale w dzien trzymam fason bo mieszkamy na tym samym pietrze w akademiku.. :O nie mogłam zrozumieć jak mógł, a jego plany na przyszłość, a to a tamto... wiedziałam, ze nie spotakm drugiego tak wspaniałego człowieka...nie miałam po co żyć, tylko dla rodziców a dziś? spotykam go czasem na mieście, patrze i widze obcego czlowieka, widze inne cecgy - ktorych nie widziałam gdy byliśmy razem. Potem spotkalam jeszcze paru mężczyzn na mojej drodze - o wiele ciekwaszych i mądrzejszych od niego. Tylko, ze wtedy nie mogłam w to uwierzyc. 4 mies to naprawde mało, można po roku budzić sie z myśla, ze kogoś nie ma obok....

piąte --> teraz jak Ty czosnkiem pachniesz to trudniej bedzie Ci jakieś dziewcze do łóżka zagonić ;)

doogrzania sie w lozku, to ty sobie lepiej termofor wez a nie dziewczyne! l

no teraz to ja się tym czosnkiem już wyleczyłem :O ale przyjemniej by było jakąś cieplutką mięciutką dziewczyną się leczyć

ale przynajmniej zawsze jest w poblizu i nie kopnie w tylek!

można liczyć na śniadanie ? - znaczy , ze tak lubisz je robić ! taki facet to skarb :P

jakie to typowe dla facetow! sniadanie do lozka. A moze wy(czyt.mezczyzni)czasem ruszylibyscie tylki do kuchni i zrobili sniadanko?!

again - nie uogolniaj ! Ja tam jakoś tak mam, ze dostaję śniadanie do łóżka, inna rzecz, ze nie lubie tak wczesnie jeść :O

:D:D no właśnie zawsze tak wychodzi że dam się wrobić na robienie śniadania do łóżka tak tak skarp :D:D