Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snok

Posłuchałem was forumowicze - cz II -Totalny dół

Polecane posty

Gość Snok

Mam 29 lat ona 21, wczoraj zerwała ze mną całkowity kontakt, ponieważ jej chlopak nie chce żeby ona utrzymywała kontatky z innymi chlopakami a ona chce uszanować jego wolę. W sumie dowiedziałem się wczoraj ze ma chłopaka nie mówiła mi bo nie chciała mnie ranić. Zapytałem czy czuła coś do mnie odpowiedziała że to nie ma znaczenia bo i tak zdania nie zmieni i ze miałem szanse jakbym wcześniej spróbowal to bylibyśmy razem. Zaprosiłem ja raz drugi odmówiła to jaki tu sens. Ja chyba jestem inwalida uczyciowym i dlaczego ona związała sie z gościem który jest tak zazdrosny. Nawet do tego stopnia że nie moze sie ze mna kontaktować nie chce?? Jak zrozumieć kobiety?

Gość Death Dragon
daj jej troche czasu mysle ze kobieca ciekawosc zwyciezy, i zawalcz ale nie natretnie , licz sie z tym ze bedziesz musial facetowi w pysk przywalic ale to nie rozwiazanie i tylko wtedy kiedy bedzie juz twoja :)

Gość Snok
Ostatni sms "żegnaj na zawsze" myśle że nie chce ze mna mieć nic wspólnego

Gość Death Dragon
doprawdy?? gdyby nic nie czula nic by nie napisala poprsotu nie pasujesz do jej zyciowego planu...takie odnosze wrazenie a to nie ma nic wspołnego z jej uczuciami do ciebie...pamietaj jesli była miłosc nigdy nie zgasnie i huj!!tak jest i tak musi byc

Gość Snok
nie wiem.....żyć mi się nie chce :(

Gość generał trollowy
bądź dzielny, rżnij tylko maturzystki.

Gość Snok
ok pierdolę....te wasze rady ...pytam bo chce się czegoś dowiedzieć a więkkszość odp. jest nijaka

bezsensu sie pokować na trzeciego w związek, najczęściej się wtedy cierpi. co innego gdyby ona chciała odejść. Trzeba było na początku postawić sprawę jasno, zanim wpadłes. Naszczęściej zauroczenie to taki stan z którego sie wychodzi.

Jak zrozumieć kobiety? wiesz każda jest inna i nie można powiedzieć jak daną zrozumieć. hmm zabawiła się Tobą. bo skoro była z Toba i z nim i skoro pisze że gdybyś był przed tamtym.. daj znac tamtemu ze z nią byłes.