Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Interesująca22

Jak to usunąć?

Polecane posty

moj drodzy,weszłam tu kiedyś na taki topik kobiety,która skarżyła się,że wchodzi jej facet na jakieś dziwne strony i dala linka,ja oczywiście weszłam na to była to strona odloty.pl,jakieś agencje ,panie z agencji a problem w tym,że tam gdzie wpisuje się adresy czyli te www.... został mi ten adres nie wiem jak go mozna stamtąd usunąć?? mój chlopak często wchodzi mi w ten pasek adresowy i tam się pokazuje ten adres,nie chce by pomyslal,że wchodze na takie bzdetne strony,więc pytanie jak go usunąć??

Gość jhfiojsdhfsojkda
wejdz w HISTORIE i usun link:)

Gość silent_angel
delte

Gość wejdz w
narzedzia, opcje internetowe i usuń wszystkie pliki :)

ctrL+shift+delete nie działa również chodzi mi dokładnie o to,że jak jest pasek adresowy,to na samym końcu mamy taką strzaleczkę,jak się ją wciśnie rozwijają się jakieś adresy stron i m.in.jest tam ta strona odloty.pl:(

Gość wejdz w
narzedzia, opcje internetowe i usuń wszystkie pliki :)

ctrL+shift+delete nie działa również chodzi mi dokładnie o to,że jak jest pasek adresowy,to na samym końcu mamy taką strzaleczkę,jak się ją wciśnie rozwijają się jakieś adresy stron i m.in.jest tam ta strona odloty.pl:(

Gość oj malo dziewczynako
wpisz polecenie pomocy pozniej usun

Gość aehws
oj ale masz problem. nie mozesz powiedziec ze weszłas na te strone bo po prostu ktos linka zarzucił na forum i weszłas z ciekawosci?

Gość oj malo dziewczynako
nie ma za co to jest bardzo proste tylko tez bedzie podejzane jak Twoj facet bedzie cos wpisywal a ta lista bedzie bardzo krotka zero adresow kapnie sie ze je kasujesz na biezaco najlepiej aniołku nie wchodz na takie strony bo zle figle do glowy Ci wejda