Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isobel

MAM DOŁA Coraz większego... Moje zycie jest do dupy!

Polecane posty

Nie moge znaleźć zadnej pracy na wakacje... nie mam gdzie wyjsc bo nie mam tu zadnych znajomych... Chlopak z ktorym ostatnio sie umowilam nawet nie zadzwonil drugi raz... nie dostaslam sie na studia zyc mi sie nie chce nie mam zadnych perspektyw.... :(:(:(:(

Gość dupa...dupa
moje też jest do dupy i co mam zrobić,jakos żyje dalej

Gość dupa...dupa
qrwa mnie też nie to może strzelimy po piwku

normalnie kurwa straszne :P nic, tylko rzucić się z mostu albo skoczyć z dziesiątego :P masz normalnie przejebane. już nic przed tobą nie ma. już normalnie koniec twojego nędznego życia. przeżywasz normalnie tragedię życiową. jak ty sobie poradzisz z taką dawką cierpienia! nie masz nic po prostu, nic kompletnie. hehehehehe faaaajne :D

bo mnie śmieszy takie marudzenie. nie znalazłaś pracy na wakacje do tej pory? no i co? masz do opłacenia rachunki? nie masz pieniędzy na jedzenie? jeśli głodujesz i nie masz dachu nad głową, tak, masz problem. w przeciwnym przypadku pierdolisz. nie masz gdzie wyjść, bo nie masz znajomych? na spacer, do kina, a nawet na piwo możesz iść sama. serio! chłopak nie zadzwonił? a bo to on jeden jest na świecie? nie dostałaś się na studia? no do dupy. poprawisz maturę i spróbujesz za rok czy tam ile. GDZIE ty masz problem?? masz 19 lat czy coś koło tego, prawda? czyli przed sobą, przy dobrych wiatrach, jeszcze jakieś 50-60 lat życia. chorujesz na jakąś nieuleczalną chorobę? masz dziecko na utrzymaniu? jesteś kaleką? jesteś sierotą? W CZYM masz problem?