Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eliza26

Marskosc watroby??????????????????????????????wejdz prosze!!!!!!!

Polecane posty

Mam pytanie do osob,ktore moga wiedziec cos na ten temat.Moj tesc od ok3 lat,coraz gorzej sie czuje,przy badaniach potrzebnych w pracy,okazalo sie ze jest zle,on nie chce nam nic mowic,widze,ze jest z nim kiepsko.Pije codziennie kilka piw od x lat,zastanawiam sie czy to moze byc marskosc watroby??Jest slaby,chudnie,ma duzy brzuch,stracil owlosieni,nie ma go na glowie rekach nogach....nawet brwi i rzesy.... Moze ktos mial w rodzinie kogos chorego na ta chorobe.Jesli tak to napiszcie cos o objawach..staramy sie go namowic na usg jamy brzusznej..ale nic z tego...rece opadaja!!!!!!!!!!!

Gość hmmm raczej
raczek już się wdal

Gość Teraz to lepiej nic nie ruszać
bo lekarze go szybciej wykończą niż on sam. :(

Gość ludziska
włosy wypadają po chemioterapii a nie jak ktoś ma raka

Gość dessdemmonna
moze on sie leczy po kryjomu? nie chce mowic zeby was nie martwic ? skoro nawet nie ma rzes ja bym obstawiala ze jakas chemie bierze ale kto wie ? przy marskosci wlosy by mu nie wypadly . Porozmawiaj z nim o szczerze moze powie a jak nie idzcie do jego lekarza rodzinnego moze ten cos wie :)

Gość ...---...
Wypadanie włosów jest objawem bardzo dużej toksemii organizmu. Widocznie wątroba przestała już spełniać swoją rolę - czyli usuwać toksyny z organizmu.

Gość takie
objawy jak opisałaś miał mój brat przy marskości wątroby, musi jak najszybciej iść do lekarza, przynajmniej ulżą mu w ostatnich dniach bo wyleczyć to nie wyleczą