Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shagggy

polecie dbrego optyka w Warszawie

Polecane posty

Gość shagggy

jakies typy?

Gość 3dzienTygodnia
ja kupuje na Marymonckiej 63 - Salon Optyczny Zbigniew Jakubowicz. Bardzo mila obsluga i przystepne ceny.

Gość menos
ja kupowalem w vision express,ale ceny maja bezsensownie wysokie (sensownie dla nich). Nie polecam vision!

Gość gość
czy ktoś z was może polecić optyka na ul. Czumy? Słyszałam o tym, ale moze coś jeszcze macie www.optycorp.waw.pl ?

Gość gość
Ja polecam Galerie Widzenia. Mozna tez zamawiać przez internet na galeriawidzenia.com . Wybralem tam juz okulary dla siebie i żony i jestesmy zadowoleni.

Gość gość
Podobnie jak przedmówcy, korzystam z galeriawidzenia.com - sam salon mieści sie w Warszawie, ale ja i tak zamawiam przez neta, bo wtedy mają jeszcze taniej.

Gość gość
Obszedłem w sumie kilku i najlepiej podobało mi sie w Galerii Widzenia, tak pod kątem obsługi jak i cen :)

Gość gość
Przy ulicy Broniewskiego mieści się Salon Opticon, moja stałe miejsce, gdzie badam wzrok. W gabinecie przyjmują znani i doświadczeni okuliści. Wolę tutaj robić badania, bo wszystko przebiega w profesjonalnej atmosferze, nie ma takiego pośpiechu jak w optykach w centrach handlowych.

Gość gość
Na ul. Czumy 6a znajduje się świetny zakład optyczny http://www.optycorp.waw.pl . Naprawili tam moje okularki, które były w naprawdę opłakanym stanie.. a oni o dziwo poskładali je do kupy :) polecam!