Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialek28

Co was obrzydza w mezczyznach widzianych na ulicy

Polecane posty

Gość niesmialek28

Gość bolerko wójta
- CHARKANIE ! - tłuste włosy - brydne portki - śmierdzące skarpetki

Gość bolerko wójta
taaaaaa.... śmierdzą papierochami, potem, i nieświeżą odzieżą i brudem

Gość Sylwia_._._
o kurrwa, największy obłęd to: SKARPETY W POŁĄCZENIU Z SANDAŁAMI I KRÓTKIMI PORTKAMI Z TARGU ALBO Z BIEDRONKI! Jak widzę takie okazy to mnie czyści... masakra w biały dzień...

Gość jacek1982
odpierdolcie sie od tych sandalow i skarptek zaloze sie coreczki ze wasi tatusiowie tez popierdalaja w sandalkach ze skarpetkami hhehehe

Gość reklamówka z biedronki
oj, widzę, że jakiś oburzony sandalarz się odezwał... hahaha:D

Gość Ona _ Ona _
to że większosć dziewczyn obrzydza takie połaczenie nie wyklucza przeceiż ze nasi tatusiowie się tak nie noszą ... mój teść jest przykładem smierdzącego faceta. Jedzie od niego brudem ( w ostatnim tyg.umyl się dwa razy !!! w czwartek i niedzielę ) potem - pracuje ma budowie, papierochami oraz coraz częściej wódą. OCHYDA - mam taki wstręt do niego że nawet obok nie usiądę. Na szczęście niedługo się wyprowadzam ...

Gość o własnieeeeeee
skarpeciarzom - sandalarzom mówimy stanowcze NIE!!!!!!!!!!!!!!!!! :o

Gość szczuply janek
tlsuciochom z faldami mowimy nie

Gość walent-yna
Mnie obrzydza to zwłaszcza w autobusie - pot pomieszany z wyziewami papierochowymi. Polski facet przecietny jest cały przesiąkniety smrodem papierosków.

Gość Wąsaczom też mowimy nie
:o

Gość Sylwia_._._
oj tak, jesteś moim ideałem, szał po prostu :D🖐️ Gdyby mój ojciec chodził w sandałach i skarpetach , nie przyznałabym się do niego. Ale na szczęście nie muszę się o to martwić, bo mój tata umie ubrać się gustownie i odpowiednio do pogody, okazji. itp.

Gość szczuply janek
sylwia ty mala kurwo chodzaca bez majtek :D :D :D

Gość Sylwia_._._
tak się składa , że ani nie jestem mała ani nie chodzę bez majtek :).

Gość funtka
1 grubi faceci co jak chodzą to się kiwają na boki 2 świńscy blondyni opaleni na czerwono 3 brzydkie zęby, popsute albo ubytki 4 faceci z małymi tłustymi rączkami z palcami jak parówki 5 facet w obcisłych spodniach na pawełka i jeszcze fistaszek mu się odznacza

1. wąsy/broda 2. długie włosy (nie lubię i już) 3. przekleństwa 4. tanie koszulki prostu z bazaru 5. wielkie brzuchy sandały + skarpetki nie przeszkadzają mi aż tak bardzo, nie zwracałam nigdy na to specjalnej uwagi dopóki na kafe nie zaczęto się z tego wyśmiewać na co drugim topiku:)

Gość ojeja
mam w pracy widok na przejscie dla pieszych latem obserwuje nastepujace zjawisko: drapanie sie mazeczyzn po jajkach pozwnie po drugi cos tam sobie grzebie ale mam ubaw nie wzny wie, stoja na swiatlach badz w korku co drugi palec w nosie po lokiec czym lepsze auto palec glebiejj normalnie fuuu

Gość funtka
też nienawidzę długich włosów - facet powinien mieć krótką estetyczną fyzurkę, wystrzyżony na karku albo inna krótka fryzura wystylizowana

Gość wspaniala kobieta
1.grubi oblesni przepoceni mezczyzni 2.brudne rece ( paznokcie w smarze) 3.tluste wlosy 4. bezgustownie ubrani 5. facet z szelkami 6.smierdzacy od papierosow- z papieroesm na ulicy u boka z- kobieta 7.przeklinajacy 8.zakatarzeni - podciagajacy nos 9.z lancuchani na szyji 10. z sygnetami

Gość niesmailek

- tłuste włosy - użelowane włosiwo, że aż żel po plecach cieknie - brudne, długie pazury - pot \"zabijany\" antyperem - śmierdzące, przepocone ubrania - skarpety do klapek i sandałów - tłuste brzuszyska (a na nie naciągnięta podkreślająca kształty koszulka) - ciuchy ze sztucznych materiałów (prawie świecące w ciemności) a dodatkowo - u tych poznanych: - tępota - poczucie humoru równe zeru - wiedza - a raczej jej brak - nieróbstwo

Zapomniałam o stopach. MASAKRA! Wielu facetów ma potwornie zaniedbane, zasyfione stopy z popękanymi piętami i pazurami połamanymi, a może krzywo obciętymi. Odruch wymiotny!

Gość Rąbanka zniewieściala
Nie cierpie : - dłuższych włosów, dla mnie koles musi miec krociutkie, zaden artystyczny nielad z poldlugimi kłaczkami, po prostu mnie to odpycha .... - Grubi faceci.... Moze byc delikatnie pulchny ale nie tłusty jak wieloryb - Brzydkie zęby - Brzydkie paznokcie - Smierdzacy zapach z buzi - Brudne ciuchy - ciuchy rodem z lidlla/ bazaru - palacze - lovelasy (co to nie on) - sandały - dresy - rozlatujące się buty (NIEDOPUSZCZALNE !!!!!!) - Buty podróbki typu airpower itp :O - wąsy - dużo pryszczy - blady jak sciana - okulary korekcyjne - niektórzy metroseksualni - łysi - za chudzi - brzydko sie poruszajacy (chodzi mi o chód) - niechlujni - z krzywym wyrazem twarzy - totalni brzydale - piękne laleczki (wypacykowane, idealni- okropnosc) - perfumy na kilometr ktore czuc - menele - tłuste wlosy - facet w przykrótkich spodniach !!!!!!!!!!!!! - facet w skejtowskich jeansach - odstające uszy - facet ktory ma zeza No to na tyle :)

sweter w spodniach :O:O:O już wolę te sandały i skarpetki :classic_cool:

Gość Rąbanka zniewieściala
Aha dobrze powiedziane : STOPY. I jeszcze nienawidzę jak koleś ma tzw. mostowiakową grzywkę. Chodzi tu o słynną zaczeskę Marka z Grabiny.