Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialek28

Co was obrzydza w mezczyznach widzianych na ulicy

Polecane posty

Gość Sporo tego
Długie włosy, glany, skóry, bojówki typu bombery, wąsy, skarpety podciągnięte prawie do kolan, oczywiście połączenie sandałów i skarpet, białe spodnie, wszelkiego rodzaju obcisłe spodnie, brudne ręce, brak zębów, czapki z daszkiem do tyłu, brzuch wielkości piłki lekarskiej, za krótkie spodnie, pedalskie spodenki lub t-shirty i pewnie jeszcze wiele innych, ale na razie tyle mi się przypomniało.

Gość Rąbanka zniewieściala
Hhahahha wiem o jakie bojowki chodzi mojej przedmowczyni, moj wujek chadza w takich bomberach :D

Faktycznie one dyskwalifikują faceta w moich oczach :D A i jeszcze nie cierpie koszulek bez rekawow....A spod spodu wystaje spory kłąb włosów... FU !

wychodzi na to, ze niczego w facetach nie lubie :P

Gość Rąbanka zniewieściała
To podszyw. Pewnie podszyl sie jakis zakompleksiony wąsacz z tłustą grzywą i brzucholem jak u parsiuka.

no oczywiście poza penisem

nie mam cyckow, mimo, ze waze ponad 70 kilo :(

Gość gmm
mnie ubranie tak nie obrzydza jak pewien typ facetów. są tacy co na kilometr widać, że w tych łebkach już kombinują komu co podprowadzić albo wpierdolić. zazwyczaj chodzą we dwóch, trzech, specyficznie bujają się na boki, jak jest zimno noszą skórzane najczęściej brązowe kurteczki i łapska w kieszeniach, mają szczurze tępe pyski, charają na ulicę i palą papierosa trzymając go między wskazującym a kciukiem. odrzuca mnie od nich tak jak podblokowych wieczornych piwoszy koło których można poślizgnąć się na charkach

Gość kiedyś RER
Mam takie "typy", ale to się tyczy obu płci: - smród (od przepocenia czy od niemycia) - smród od papierosów - zaniedbane paznokcie u rąk - zaniedbane zęby - zaniedbane stopy - brudne włosy - otyłość (nie mylić z nadwagą)

najgorsze co może być (poza brudem i smrodem oczywiście) to BIAŁE SKARPETY I BIAŁE WYCIĘTE , OBCISŁE MAJTKI. :O :O :o :o Jak można uważać że biała bielizna jest fajna? :o k.urwa, założy taki białe skarpety które mu mamuśka uprała i szpanuje :o

a i jeszcze coś : podobnie jak ktoś wyżej nie cieprię facetów w koszulkach bez rękawów którzy świecą włosiem pod pachami , ato włosie najbardziej śmierdzi w lato. na tym osiada pot !!! zakładam now topik , apelujący do facetów o golenie pach :o

Gość Czarna Anna
Ja chodzę w sandałach i skarpetkach :) bo często mnie sandały obcierają :) sandały mam czarne - skórzane, a skarpetki też czarne, cienkie, do kostek :) Obrzydzają mnie: faceci - z wąsem, z brodą, z brudnymi włosami, w nieświeżych ubraniach, z niezadbanymi stopami, z brudnymi paznokciami u rąk, z nieumytymi zębami, z zaczeską, w zielonych koszylkach do nieieskich spodni, o pustych nie inteigentnych oczach kobiety - z tipsami, "kłaki łonowe" (ze spodniami poniżej pępka), ze zidioceniem na twarzy o niezadbaniu u kobiet nie wspominam, bo bardzo rzadko się je spotyka, i głównie u kobiet w podeszłym wieku

Gość a mnie osłabiają
...czarne skarpety do krótkich spodni...tragedia :O

Gość monisieńka 24
a facet w japonkach ? CO O TYM SĄDZICIE?JA LUBIĘ!!!!!!!!!!

japonki u faceta - nie przepadam - ostatecznie czarne zniose spodenki krótsze niż do kolan - makabra chodzenie bez koszulki po ulicy bo gorąco - żenada przyciasne wrzynające się w tyłek spodnie - tak jak u trenera reprezentacji Niemiec na Euro - blllllleeeeee