Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagam pomozcie bo sie boje

Wlasnie odkrylam u siebie ...... wstyd sie przyznac!!!!!!!!!!!

Polecane posty

jednego hemoroida, jest wielkosci porzeczki, maly ale boje sie, bo naczytalam sie roznych rzeczy na ten temat. jestem w 34 tc i przeraza mnie to, bo jak na razie to zaliczylam wszystkie skutki uboczne ciazy, m.in. rozstepy na dole brzucha a teraz hemoroid. boje sie, ze zrobi sie ich wiecej, wizyte u ginekologa mam za tydzien ale caly czas mysle o tym nieszczesciu. czy ona mi cos przepisze na to?

ale co dalej robic? jestem przerazona! az boje sie chodzic do toalety :O

ok ,ja napisze tobie tak ..kup szare mydło dobrze namydl rękę i spróbuj wsadzić tego hemoroida do środka ! nie bój sie zrób najpierw sobie nasiadówkę i potem zrób jak tobie napisałam przejdzie, spokojnie.:)ale po porodzie znów wyjdzie :( przy parciu...

przy porodzie wyjdzie? tzn ze na dobre juz sie tego dziadostwanigdy nie pozbede? :O

hej hej ja dostałam w ciąży hemoroidki, kupiłam w aptece maść posterisan i tabletki cyclo 3 fort, oba leki dozwolone dla ciężarnych, przeszło... po porodzie znowu jeden się pojawił ale znowu posterisan i znowu jet ok :) do dzisiaj cisza :)

Gość AAALLLAAA
dziewczyny ja nie wiem czy się nie mylicie, ja miałam tak samo dostałam w ciązy i dało się to zaleczyc , ale po porodzie znowu wyszły. i tak chodziłam z tym dwa lata aż w końcu zdecydowałam się na wizyte do lekarza, ponieważ miałam spokój przez jakiś czas a potem znowu wyładził ten guzek. poszłam do chirurga i okazało się że to nie hemoroidy tylko żylaki odbytu dla mnie nie to wygląda tak samo ale jest różnica. usunął mi to świństwo od razu i teraz mam spokój.