Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalunia123

matura

Polecane posty

moja kolezanka nie zdala matury z 2 przedmiotow? moze sie jakos odwolac zeby jej sprawdzili to jeszcze raz czy zdala??? i w ogole czy ma jakies szanse na studiowanie a np.dogadanie sie z dziekanem ze za rok zrobi mature.. slyszeliscie o tym?

O dogadaniu się z dziekanem czy kimkolwiek z uczelni - zapomnij. A co do pierwszego pytania, to może poprosić o wgląd do swojej matury, ale nie sądzę, żeby to coś dało. Można jedynie poprawić wynik, jeśli punkty zostały źle zsumowane, ale jeśli były błędy merytoryczne - nie można. Moim zdaniem - matura jest co roku.

Gość Znowu ten sam temat zakładasz
nie zdałas matury i koniec 🖐️ zapomnij o studiach

Ty chyba nie zdales... moja kumpela nie zdala! naucz sie czytac!!!! a co by mi zalezalo powiedziec ze to ja nie zdalam??? lecz sie kolego!!!

Gość to dlaczego jestes załamana
??? az tak Cie boli niezdana matura kolezanki?

Gość misia19
Mozesz sie odwołac, zeby spr czy pkt byly dobrze podliczone,adres pewnie znajdziesz i podanie na str oke, ale moze przeciez sprobowac za rok i w ten sposob lepiej sie poduczy i jest szansa ze tym razem zda

p.dogadanie sie z dziekanem ze za rok zrobi mature.. slyszeliscie o tym? hahahahhahahahahahah umarłammmmmmmm!!!!!!!! tekst miesiaca!!!!!! :D

poległam :D :D powodzenia koleżance w przyszłym roku.

taaaa, umawianie się z dziekanem chyba, że porządnie posmarujesz mu łapkę, albo jest to ktoś z twojej rodziny

Gość vcxvcxvxcvxcvxvx
autorko tak się martwisz o koleżankę? to już chyba 3 topic na ten temat ... myślę, że chodzi o ciebie... przyznaj się pustaku, że nie zdałaś :P a o dogadywaniu się jakimś dziwnym-zapomnij. nie zdało się matury-nie dostajesz się na studia. w ogóle wsty składać papiery z niezdaną matura

co???? chyba zartujesz! Pustak to Cie zrobil!!! lecz sie .... widac ze Ty jestes malo inteligentna skoro tak piszesz!!!

gdzie ty słyszałas o takich przekrętach jak "umawianie się z dziekanem? w jakim mieście, czy uczelni>?

Gość ssssssuzi
nie ma możliwości by dogadać się z dziekanem. wyjście jest jedno. dziewczyna musi iść do pracy na rok, albo siedzieć w domu i się uczyć. no i za rok podejście nr 2. jeszcze zależy czego nie zdała, jak tzw. przedmiotu dodatkowego- to nie ma obowiązku go poprawiać. ale jeżeli obowiązkowego to po prostu musi to zrobić. zresztą nie wiem jak można nie zdać matury z 2 przedmiotów.... progi są takie niskie....

Gość vcxvcxvxcvxcvxvx
`co???? chyba zartujesz! Pustak to Cie zrobil!!! lecz sie .... widac ze Ty jestes malo inteligentna skoro tak piszesz!!!` to już wiem, dlaczego nie zdałaś tej matury. moi rodzice skończyli wyższe uczelnie, matka jest doktorem. pustak mnie więc nie zrobił-o to się nie martw. typowym przykładem PUSTAKA jesteś ty, bo trezba nim byc, żeby nie zdać matury choćby na te 30%. Trzeba się było uczyć :O a leczyć się póki co na nic nie muszę ;]