Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madusia3

Od dziś waga w dół kto ze mną???

Polecane posty

hej:) ja ja ja!!!!!!!! od dzis postanowilam nie jesc chleba ziemniakow , makaronow, ryzu kaszy itp ale zjadlam schaba a on w panierce ale t nic:) do fasolki czy kalafiora tez se am roche bulki tartej:) na razie nie jestem godna:) zjadlam przed chwila nektarynke:D chce schudnac tak z 5kg:)

misia hmm racjonalna i powolna dieta gdzies tak 1kg na tydzien, tylko nie mzesz sie zniechecac jak bedziesz miala zastoj dieta plus rucj sprawia cuda. Trzeba dziewczyny tez pamietac o balsamach, masazach bo to usprawnia krazenie wiec i takze skora nasza bedzie napieta i lepiej bedzie sie spalal tluszcz. A teraz zarzadzam myslenie ze jestesmy wielkie(dusza!) i damy rade!!!!!

Dziewczyny co jecie jutro na sniadanie? Bo ja sie zastanawiam nad dwoma jajkami ugotowanymi na twardo do tego albo pelnoziarnista bulka albo chlebek Wasa i oczywiscie zielona herbata A wy jakie macie pomysly?

Ja mam pomysł zjeśc twarożek z jogurtem naturalnym. Ciekawe jak z tym jedzeniem jutro będzie, bo muszę jechać do Szczecina na egzamin. Śmieję się , żę muszę rano wstać i menu kombinować.

napisze co dzis zjadlam derek wiejski 150g ma 5g tluzczu jogurt naturalny 150g tez 5g tluszczu pomidora ogorka pol cebuli schabowego i 2nektarynki raz na tydzin pozole sobie na jakies lody moze nawet 2razy w tygodniu lub kawalek czekolady;)

Ostatnio w gazecie czytałam o diecie przez grupę krwi. Jest napisane czego należy unikać a co należy jeść:) A ja przede wszystkim swoją dietę będę opierać na spalaniu tłuszczu przez ćwiczenia:)

ja na sniadanie dzis zjadlam wlansie ten serek i jogurt pol pomidora i pol ogorka jutro zjm podobnie:D na obiad zje kalafiora albo fasolke jak kalafiora to se jajko sadzone usmaze do niego:) i jakiegos owoca zalicze

Maleńki Aniołek--> ja slyszalam ze ponoc ta dieta to bujda, ja wole opierac moja diete na racjonalnym zywieniu bo nie wierze w te diety cud

Gość Paulusiunia
na apetyty na slodycze polecam linee, na mnie działa co prawda nie mam nadwagi ale już schudłam 1,5 kg oczywiście plus ćwiczenia jakieś

Ponoć na brak apetytu na słodycze też chrom dobry, ale nie pamiętam czy na mnie działał.

cześć Dziewczyny:) dołańczam sie do WAS:) też bym chciana z 10 kilo schudnąć a moja zguba to słodycze;( *ale też postaram sie ograniczyć, *no i 5 posiłków i oczywiscie bez podjadanie między nimi *i nic po 18 i narazie to tyloo no i oczywscie MŻ bedziemy codziennie wieczorem pisac co jadlysmy przez caly dzien? to bedzie nasza mobilizacja żęby ograniczac jedzonko:) ok?

jak sie zacznie zdrowo odrzywiac-jesc duzo warzyw- to apetyt na slodzycze sam przejdzie ez adnych suplementow:)

No suplementy są blee ponoć te wszystkie tabletki więcej szkodzą organizmowi niż pomagają.

ojjjjjjjjjjj zjadam literki:D Zlosnica sama zobaczysz:) ja z lodzkiego;)

Gość 15kg
Jeśli pozwolicie to i ja się przyłączę. Zostało mi po ciąży z jakieś 15 kg, nie mogę pozwolić sobie na dietkowanie co najwyżej racjonalne i przemyslalne odżywianie ponieważ nadal karmię piersią. 172cm/83kg od tygodnia przestałam jeść makarony, tłuste sosy, zamiast chipsów jem wafelki ryżowe, oczywiście piję wodę ok 2l dziennie , soki ale tylko tych kubuś lub jednodniowe.Pieczywko razowe lub wieloziarniste Jak najwięcej warzywek i owoców. Normalnie poleciłabym wam dietkę Soutch beach- zarąbista tyle że na pierwszej fazie nie jada ise wielu produktów. Na codzień spacerki i planuję zacząć robić brzuszki- i tutaj mogę wam polecić nowy nr Shape (5,50)- pokazują tam fajniusi zestaw ćwiczeń na brzuch, uda i pupe- te na brzuch sa naprawdę fajne mimo

a ja z podkarpackiego:) a co do chromu, to kiedyś jadlam i bylo mi okropnie niedobrze po nim...prawie wymiotowałam;( bleeee takze osobiscie nie polecam, chociaz to zalezy od organizmu, u jednej osoby bedize Git a u drugiej nie Git

dziewczyny ale nie zapominajcie codzennie sie wpisywac:( bo juz wiele fajnych topicow tak upadlo ze najpierw jedna potem dwie i potem juz nikt nie pisal:( ja dodaje temat do ulubionych i bede sie stara trzymac:) napisze jutro co zjadlam, a jeszcze jedno jesli chodzi o kcal to ile mniej wiecej bedziecie zjadac??

ja juz dodalam tez do ulubionych:) jak tylko bede na komputerze to bede pisac chocby sama do siebie!:) ja dokladnie nie wiem bo nigdy nie lubilam liczenia ale chyba musze sie nauczyc:/ chce na razie zmiejszyc porcje i nie jest tlusto i kalorycznie typu chipsy, czekolady, fast foody itp.

ja to raczej nie zamierzam liczyć, tylko sie porostu ograniczę z jedzeniem i ja już również topick dodałam do ulubionych:)

Gość Anetkawalczy
Witam, mogę się przyłączyć ;) Mam do zrzucenia 15 kg:( od dziś biegałam :)) Zmienilam jedzienie na zdrowsze, :)))) Zero slodyczyy itd ;) wiecie o co chodzi :). Po 17:00 już nic nie jesm. Pije tylko Wode i czerwona herbatke... no i oczywiscie skakanka, hantle, gimnastyka, taniec, brzuski. Mysle ze dam rade

ja nawet jakbym chciała to suplementom mówię dziękuję:D kasiasiasia- myśłe że nie ma sens sie rozpisywą co a raczej ile która z nas zjadła- przecież nie chodzi nam o to żeby przestać jeść;) raczej o zdrowe i racjonalne chudnięcie- duży talerz kalafioru nawet bułką nam krzywdy nie zrobi ale już taka porcja ziemniaczków z sosem niestety tak.