Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madusia3

Od dziś waga w dół kto ze mną???

Polecane posty

ja też nie licze kalori szoda czasu:D popieram koleżanke wyżej ograniczać porcje z mojej strony to przemyslane jedzenie na talerzu:)

ja na pewno co dziennie bede sie "spowiadac" tu z tego co zjadlam w ciagu dnia:) powodzenia dziewczynki:)

ja z moich grzeszkow:P uda mi sie schudnac! uda mi sie schudnac! uda mi sie schudnac! uda mi sie schudnac! uda mi sie schudnac! uda mi sie schudnac! uda mi sie schudnac! uda mi sie schudnac! uda mi sie schudnac! uda mi sie schudnac! :D

ja też będę się spowiadać :) kiedy się widzi co jest napisane, czyli zjedzone, wtedy łatwiej będzie się ograniczyć :)

setunia to dobry pomysl z tym zapisywaniem co sie zjadlo. ja wiem ze nie dam rady zrezygnowac np z bialego pieczywa. Ale ogranicze sie ze spozywaniem go. Jadlam dwie kromki na sniadanie - zjem jedna. I tak dalej. Kiedys ta metoda schudlam ponad 10 kg. Sila woli i tyle. Jem wszystko tylko w mniejszych ilosciach - to moja metoda :)

złośnica89---- uda NAM sie schudnąć! :D nie widze innej opcji :) uda NAM sie schudnąc! uda NAM sie schudnąc! uda NAM sie schudnąc! uda NAM sie schudnąc! uda NAM sie schudnąc! uda NAM sie schudnąc! uda NAM sie schudnąc! uda NAM sie schudnąc! uda NAM sie schudnąc! uda NAM sie schudnąc! taka mantra! ;) :D milej nocy ....... i bez podjadania mi tam :p ;)

zapomniałam dodać, że przechodzę na dietę owocowo-warzywną. Trzeba się troszkę oczyścić :D Kiedyś schudłam na niej 10 kg :)

mendywendy ale to apisywanie musi odbywac se tu na forum:) wtedy wieksza presja:D ze ta sie wyraze;) i ta mantra to tez swietny pomysl:) a co do bialegopieczywa to ez lubie!!!!!! no ale postanowlam nie jesc przez te 2tyg np eh a teraz sezon jagodziankowy:D to papatki kolorowych:)

Dobra kochane ja idę spać, bo o 4,30 musze wstać trzymajcie kciukasy, żebym zdała ten ostatni egzamin jutro po 16 się melduje:)

ok setunia moge zapisywac i tu na forum co zjadlam,,,ale ostrzegam, beda to NORMALNE potrawy, kotlety, chleb, owoce, :) bede sie starala zagladac codziennie wieczorem albo popoludniami. Moja praca w zmiennych godz. Ale spowiadac sie będe :) dzis juz pierwszy sukces :D dostalam pycha czekolade z wieeeelkimi orzechami iiiiiiiiiii czekolada wyladowala w szafce, gleboko na dnie :D yeah! ;) paaaaaaaa 🖐️

no wiec, jak juz pisalam moj plan to MZ przed chwila jezdzilam pol godziny na stepperze i zrobilam 300 brzuszkow (dodatkowo robie 200 rano). do tego jeszcze codziennie szoruje rekawica uda i brzuch, nastepnie polewa zimna woda, a na koncu robie masaz oliwka. mam nadzieje ze ten cellulit mi zejdzie (lekki ale jednak dla mnie widoczny). jak myslicie dziewczyny, jaki bedzie efekt za 3 tygodnie?

Gość marleneczka1989
A może chcecie otrzymywać darmowe próbki lub pełnowartościowe kosmetyki od maybelline. Proszę pisać do mnie na mail marleneczka1989@wp.pl P.S zostało mi już tylko kilka. Kto pierwszy ten lepszy !

widze że ładniutki zespolik nam się szykuje:) i bardzo dobrze :D W dodatku wiekszość z nas mówi o 10-15 i więcej kilogramach, więc myślę sobie damy radę :) Jestem w tej kwestii optymistycznie nastwiona. Dobranoc kobitki

Ja jestem w trakcie sniadanka. Musze zjesc 2 bulki pelnoziarniste bo sa tak male ze nikna mi w dloni:P oczywiscie do tego 2 jajka i zielona herbata tak jak juz pisalam wczoraj:) o 9 musze jechac podpisac umowe a jest taka ladna pogoda ze chetnie poszlabym sie opalac

czesc laski :) 🖐️ ja juz po snadaniu i szykuje sie do pracy, ale wskoczylam zobaczyc co tu jest grane ;) nie powiem narazie co jadlam na sniadanie :P teraz kończe dopijac kawe i leeeeece do moich robaczkow malych. paaaaaaa! milego dnia! 🌻 :D

Gość 100KILO170
Witam , wczoraj już odpadłam wieczorem tak mi sie spać chciało , ale dziś już jestem! i do tego gotowa do walki! ja będę stosować dietę 1000kal kiedyś już na niej schudłam wiec myślę że jest do mnie dobra :) na azie pije kawę , ale zaraz będę miała śniadanie 2xwasa 2xogórek kiszony i 2xplasterki szynki. Zaparzyłam już czerwona i zieloną herbatę. dziewczyny ile pijecie tych herbat na dzień??? ja pije rano i wieczorem czerwona i zieloną , czasem w południe sobie zaparzę.

Witajcie z rana jeśli idzie o masaże i balsamowanie ciałka- napewno pomaga:) 100kilo- ja piję tylko zieloną (nie wiem czy mogę pić teraz czerwoną) np 3-4 kubki dziennie i do tego ok 1,5-2 l wody niegazowanej. (zaczernij nicka [ kwiat] :) ) śniadanko zaliczone :D zaraz biegną na bazar po warzywka:) i owocki. Na obiadek krupniczek na kolacje oczywiście kalafior- chyba co 2 dni go teraz jem:)

mendy- też skoczyłabym na słonko ale nie ma strojów kompilowych (preferuję dwuczęściowe) dla wielorybów:P

już sie zaczerniłam:) jestem już po śniadaniu, zaraz biorę notatki i sie idę uczyć na słonku, trochę się opalę :D jeśli chodzi o stroje kąpielowe to ja nie mam , bo nawet jak bym kupiła jedno częściowy to bym w nim nigdzie nie wyszła:( mam straszny cellulit:( a za niecałe 2 miesiące jadę nad morze ciekawe w czym ja pójdę na plaże :/

Czesc dziewczeta:) ja jeszcze dzis nic nie jadlam, bylam na badaniach krwi, i wlasnie sie zastanawiam co by tu zjesc w sumie to w domu mam tylko jajka i ogorki konserwowe pieczywa bym wolala nie jesc moze 2 jajka i pol ogorka ?ß co radzicie?

Na obiadek dzis bedzie szpinaczek:) wiele osob go nie lubi a mi nawet smakuje (smak dziecinstwa:P)nad kolacja pomysle a na sniadanie to chyba jablko zjem bo nie doczekam sie na te jajka:) pozdrawiam wszystkie walczace kobietki

Wrocilam:) jaka tam sliczna pogoda jest, chetnie bym poszla sie opalac ale mam @:( hlip hlip. Ja na razie tylko sniadanko ale zaczyna mi burczec w brzuszku i chyba zrobie sobie kawki albo wody sie napije. o 13 gdzies zjem obiadek 2krokiety z kapusta i grzybami a na kolacje jeszcze nie wiem

Hej dziewczyny!! Mogę sie przyłączyć?? Ja zaczęłam swoją dietką od soboty:)

czesc dziewczyny jak wam mija wczesne popoludnie? :P ja dopiero wstalam, ehh uwielbiam pod tym wzgledem wakacje. teraz trzeba cos zjesc i zabrac sie za sprzatanie :) zycze powodzenia i wytrwalosci

To fajnie to ja cos o sobie: Mam 170 i 60kg walczę o 50kg jak myślicie do kiedy mi się uda zrzucic zbędny tłuszczyk??

Gość piękna_mazowszanka
Według mnie, Saro, Twoja waga jest prawidłowa względem wzrostu, ale jeżeli Ci przeszkadza, to maksymalnie zrzuć 5 kg, powyżej tej liczby to będzie już niezdrowe... pozdrawiam i powodzonka 🌻 :)

ja przed chwilka zjadlam 2 ciasteczka Go te pelnoziarniste i powiem wam ze dobre sa. Ja na obiad czekam bo zaprosilam dzisiaj chlopaka:)