Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamaraaaa

Moja matka jest sprzątaczką

Polecane posty

nie przypominam sobie zebym napisala ze moja mama sprzata psie gowna :| lubisz sobie dodawac mysle ze taka samo harujesz przy miotle skoro tak dobrze wiesz ze fajnie sie pracuje;] i duzo nie myslisz, to widac;]]

ja nie wiem , skad ty dziewczyno wyczytalas, ze moja matka jest lekarzem. Ja nie moge juz tego czytac, dopowiadasz sobie 3/4 a potem plujesz jadem i obrazasz ludzi, o ktorych nic nie wiesz!!!!

Gość jolantatw
tak sa kobiety które chciałyby pracowac jako kasjerki, sprzedawczynie ale nie mają do tego głowy, nie wychodzi im bcie krawcową, kucharką, poprostu nawet na kursie im nieszło.No ale skończyły kursy i to jest wazne. No ale skoro nie wyszło im w pracy w zawodzie, nie pracują jako kucharki ,krawcowe, kasjerki, to niepoddają sie, robią kurs kasjerów, szukają dalej pracy pracując dorywczo nawet przy gównach, szukają pracy ,i robią kursy.To sie nazywa. I dopiero jak nie ma sie pracy mozna sprzatac i szukac nadal roboty A tu ewidentnie sa babki którym nie w głowie kursy na krawcowa, kursy na kucharkę, kasjerkę, czy nawet przy komputerze, niechcą robic żadnych innych kursów. Poprostu na poczatku od razu szukają aby sprzatac. To sa leniwe baby.Zero wkładu w wykształcenie, nieroby, niemyslące .Wstyd mi za takie kobiety Polki. Mogaby chociaz kanapki w bufecie, pizze robic, ale nie poco?przeciez to cięzka praca a wygrzebywanie papierków jest prostrze.

jestes tu jakas babka ktorej sie nie chce kursu na kasjerke robic ? z kim ty gadasz w koncu ?;]

skad ty sie urwalas kobieto????? Wracam do pracy bo mnie terminy gonia a ja wdaje sie z beznadziejne dyskusje z jakas nienormalna kobieta

Boze jak ja sie ciesze ze trafilam na moja mamusie ktora nauczyla mnie szacunku i ze nie jestem pierdolnieta jolantaa

ten dyr to niezły prostak,posiadacz marnego dyplomu ,kompleksów i garnituru z Tesco.

Gość EEE3EW
?? A SA WOGOLE KURSY NA KASJERKE????

zapytaj jolanty, ja chyba non stop wysylaja z urzedu na kursy, bo zna ich bardzo duzo ;]]

Gość jolantatw
TY SZMATO PIERDOLONA JEBANY PODSZYWIE !!!!!!! NIE UMIESZ SZMACIARZU WLASNEGO NICKA WYMYSLEC TYLKO CZYJSC PODKRADAć???????? POJEBALO CIE?? TO ZE PISZE NA POMARANCZOWO TO NIE ZNACZY SMIECIU ZE MOZESZ MI NICKA KRASC ZJEBIE TOTALNY

Gość jolantatw
ta obrazamy sie teraz a pewnie- córki prostaczek. Kurs na kasjera daje waszym sprzątaczkom mamom szanse na prace w sklepie jakimkolwiek a nie w oczyszczaniu podłoza z kurzu ,papierów i gówien.

Gość ta cala jolka
to DEBIL! nie wiem jak mozna oceniac czlowieka po jego pracy.Jeszcze zeby kradla zabijala,a to sprzataczka.zes sie przyczepila.ja tam nie mam nic do osobktore tak pracuja.rzadna praca nie hanbi!

Gość zmanierowana krytykant
pokretlo jolanta nie wypowiada sie jak osoba wyksztalcona, pewnie jest krawcowa ktora czuje sie lepsza od sprzataczki. wyksztalcenie jest wartoscia ale nie ma nic do szacunku wobec ludzi

Gość jolantatw.
dobra przyznam sie sama jestem sprzataczka matka jest babka byla ipewnie moje bekarty tez beda.O ile bede je miala bo po rocznym stazu w burdelu wypada mi macica

Gość jolantatw..ja
a to zabieraj mi nika.tez mi problem To wy macie problem mając matke sprzataczkę- i to nie z przymuzu zyciowego ale z wyboru bo innej pracy nie chciało sie brac. lewusy

to teraz ja się wypowiem : nie ważne czy masz matkę sprzątaczkę, czy prawniczkę , dyrektor nie miał prawa tak zereagować! to z jego strony czysta bezczelność

hahahahhaa jak dobrze ze wiecej jest ludzi madrych, szanujacych i nieoceniajacych innych po pracy, malo jest takich jak ta malpa-krawcowa lol2

Gość jolantatw..ja.
nie nie jestem kucharką , krawcową, ale tez uwazam ze praca zadna nie hańbi.jak pisałam trzeba pracy szukac a nie uwazac ze najlepsza to dla mnie sprzatanie- to jest łatwizna . Nie nawidze lewusów. A widze ze masz frajde ze masz mój nick.jakbym chciała sie tak podniecac to juz dawno bym miała czarny nick imbecyle.

Gość jolantatw..ja.
bo tu same córki sprzataczek.To co ja tu robie. Wole pogadac z wyzszymi sferami a nie z nizinami biedakami.

wkurwiona jestem bo ide na 3 zmiane i bede musiala sprzatac toi toie po imprezie na pks-ie u mojego meza:(

ja wiem kim ty jesteś podszywie , zjebałam cie na innym temacie:) otórz moi drodzy podszyw jolantatw jest idiotką która na innym topiku , pod innym nickiem obrażała osoby biedne, chwaliła się swoim niby bogactwem tym że ma wille z basenem , samochód z salonu..... pokazała swoiją pogardę ale też i głupotę

Gość szczęściarka
biedaczko - akurat pomarańczowa jolantaw na innym nicku nie wychwalała sie bo jest tak samo biedna jak ty.Poczytaj to raczej ja sie udzielałam bo jestem bogata.

i nie potrzebuje szmaty do podlogi, mam tak duze wargi sromowe ze moge w ciagu 5 minut umyc caly hangar:)

Gość jolantatw..ja..
jezeli lubisz sprzatac to idz poco nam mówisz- my pracujemy w biurze, jestesmy wykształcone.I na chama nie dowartościowujemy sie zabierając nicki.Masz dziecko frajde.