Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszkasamusia

Bydgoszczanki wychodzace za mąż - łączmy się

Polecane posty

Hej, A gdzie będziecie układać włosy? Ja byłam dzisiaj na próbnej fryzurze u mojej fryzjerki, ale nie jestem zadowolona :( Może Wy mi kogoś doradzicie.

z fryzjerow to moge polecici Dominike Krauklis- salon Matrix, Gdanska, Olafa Sobieralskiego, Roberta Gotowskiego

A robiłaś sobie u nich próbną fryzurę? Ja szukam kogoś z okolic Fordonu, żeby mieć blisko :) Dzisiaj już mi trochę przeszło załamanie związane z tą wczorajszą fryzurą, nie była zła, ale kompletnie do mnie nie pasowała. Źle się w niej czułam. Pozdrawiam :)

Gość dziewczyna z okolic
Hej nie jestem z Bydgoszczy ( :) ) ale moge co nie co podpowiedziec wydaje mi sie Myszko ze mogłabyś uderzyć do opery do teatru. Logiczne rzecz biorąc sa tam wisażystki stylistki, charakteryzatorki i ogolnie babeczki od makijażu i fryzur. Myśłe że tam złapiesz kogoś kto sie zna na rzeczy. :)

Hej Dziewczyny, Ja jak juz pisałam, wychodzę za mąż 10.10.09, więc jeszcze trochę czasu. Byłam w kościele, ale ksiądz kazał przyjść w październiku, aby zabukować datę, więc czekam. Sukienkę mam upatrzoną, salę też-właśnie czekam na odzew od Pani, która się tym wszystkim zajmuje. Sala w Operze, wiec piękne miejsce. A tak oprócz tego, to jeszcze nic, ale od wrzesnia ruszamy ostro:) Buziaczki

Wczoraj byłam w salonie fryzjerskim Perfekt na ul. Rzeżniackiego 1b we Fordonie i salonie Renaty Kamińskiej ul. Twardzickiego 10 A. Słyszałyście coś może o tych salonach ? Odwiedziłam również salon kosmetyczny Emilia na ul. Rzezniackiego 1a. ale nie wiem czy jest dobry.

Pani Renata Kamińska jest bardzo dobra, chodziłam do niej non-stop przez 2 lata, ale miała wysokie ceny (nie wiem jak jest teraz) i zaczęłam kombinować z innymi fryzjerami. Ile teraz kosztuje u niej fryzura ślubna? W salonie Emilia na Rzeźniackiego nigdy nie byłam więc nie mogę Ci nic powiedzieć. Podobno gdzieś w okolicach ostatniego przystanku autobusu \"70\" jest jakis fajny salon gdzie robią i makijaż i fryzurę, ale nie byłam tam więc nie wiem.

Ja bylam ostatnio w Stylu u p. Kasi, to chyba tez na Rzezniackiego...bardzo dobra...chociaz przez dlugi czas chodzilam do Dominiki do Matrixa i uwazam, ze jest niezastapiona...ceny wysokie ale warto. W stylu ceny sa w miare przystepne...no a p. Kasia warta polecenia

U pani Renaty Kamińskiej fryzura ślubna jest od 100 zł., zaś w salonie Perfekt od 50 zł. Ceny w salonie kosmetycznym Emilia, makijaż próbny 75 zł. zaś makijaż już w dniu wesela 50 zł.