Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimisoaaa

wlasnie odwiedzila mnie kolezanka...i mam dola

Polecane posty

Gość mimisoaaa

pow caly czas ze ja jako osoba niesmiala w kontaktach i cicha spokojna bede miala trudnosci ze znalezieniem faceta....i to ja powinnam za nimi latac jak nie chce byc sama:( zdolowanlam sie

Gość elliiiiaaaaa
a ile masz lat?

Gość ja tutaj rzadze
na flakonie jest nagroda

Gość mimisoaaa
a mi się chce dupconka:(

Gość mimisoaaa
23....

Gość mimisoaaa
czyli jak kobieta starsza to powinna "latac za facetem" aby nie zost stara panna? przykre.......

Gość elliiiiaaaaa
znajdziesz faceta nie musisz za nimi latac nie martw sie

Gość rozszyfrowaliście dziada
Towja koleżanka jest chyba jakas natretnę laska :O i myśli ze dzięi temu faceta znajdzie? dzieki moim obserwoacjom i doświadczeniu faceci nie przepradja za takimi nachalnymi kobietami albo tlyko sie nimi bawia spokojnie masz duze szanse na znalezienie faceta ze swoim spokojnym i niemsialym charakterem :) http://naomi.o2.pl/zgloszenie.php?action=vote&Id=229

Gość ansekabanse
mimisoaaa - jestem w identycznej sytuacji, mi koleżanka powiedziała, że ciężko mnie poluić od pierwszego wejrzenia i że powinnam to odnieść również do facetów, zrobiło mi się strasznie przykro:(

Gość mimisoaaa
dzieki:) tylko w rzeczywistosci trafiam na wieksza dawke kretynow,niestety...ale moze kiedys sie uda:P

Gość mimisoaaa
ansekabanse ---> ale mamay "dobre" kolezanki..ja zawsze po takiej wizycie placze mam dosyc...

Gość ansekabanse
tamta koleżanka jest już moją byłą koleżanką:) czemu Ty nie zerwiesz kontaktów?

Gość mimisoaaa
bo dlugo sie znamy ..ale moze ogranicze kontakt

Gość ansekabanse
jeśli ta koleżanka należy do kręgu najbliższych znajomych (czyt. tych z którymi często sie spotykasz) to może ogranicza Twoje ontakty z innymi, może za bardzo sugerujesz się jej zdaniem w doborze znajomych? troche pokrętnie napisałam, ale to na podstwie moich doświadczeń:)

Gość musztarda
mimisoaaa czyli jak kobieta starsza to powinna "latac za facetem" aby nie zost stara panna? przykre....... Starsza w wieku 23 lat?? Czy Was już pogięło, żeby nie powiedzieć pojebało?

Gość widocznie marudzisz
a pomyslals ze kolezanka ma moze racje?? wskazuje ci /moze z dobrego serca / co mozesz poprawic a ty --- zla , zla zerwie z nia kontakty jakze ciezko spojrzec w lustro i przyznac sie, ze jest sie zamknieta w sobie myszka a jak latwo obwianiac caly swiat za niepowodzenia nie probowac sie zmienic... tak zeerwij kontakty i otaczaj sie takimi co beda ci slodzic ze jestes piekna, madra i CZEMU do cholery jestes sama? POMYSL