Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lullllu

dziwne smsy

Polecane posty

Gość fgvbgvrgreq
a czy on mial yta koebiete zapisana w telefonie swoim?

Gość lullllu
imie mial zapisane

Gość fgvbgvrgreq
a przy jakiej okazji zapisal sobie w fonie o 7 lat strasza koelzanke kuzynki?

Gość Sialalinkaaaaaaaa
to jednak ja zna?????? ooo to jak moglo dojs do takiej pomylki ze z jego tel wyslano sms do osoby, ktora zna, wiesz co nie tlumacz go juz, a jesli tak sie wypiera to powiedz mu zeby do niej zadzwonil i ciekawe jaka bedzie reakcja tej dziewczyny

Gość telenowela argentynska
tak wiec wszystko jasne :P skoro bylo imie wiec byl telefon i kontakt mejbi nawet erotyczny :P napewno byla ochota a to juz duzo za duzo :O

Gość lullllu
no tylko jesli np przypadkiem do niej wyslal, to nie bede z siebie idiotki robic i wypisywac do niej, jeszcze rozejdzie sie gdzies po rodzinie i wyjde na chora wariatke, ktora go szpieguje itd zwlaszcza ze ta laska jest starsza duzo. o ile to jest ta o ktorej mowi

Gość lullllu
poznal ja przypadkiem przy okazji problemow z samochodem i o tym mi mowil, ze jedzie z kuzynka ktora musi wziac kolezanke

Gość Sialalinkaaaaaaaa
lepiej wyjsc na wariatke niz naiwna idiotke, wystarczy, ze Cie oklamal

Gość JKL
jak torozumieć - przypadkiem? ma zapisane jej imię w tel i zamiast do Basi przypadkiem wysyła do KRYSI?;)

Gość lullllu
no niewaZne czy pisal przypadkiem czy nie, ale nie chce po prostu wyjsc na kretynke, chora z zazdrosci itp dlatego nie bede do niej dzwonic ani pisac, zwlaszcza , ze jak rozgada to rozejdzie sie po rodzinie

Gość ale wymyslacie
wy dajcie takie glupie durne rady 'odwrocic sie ze smiechem na piecie' ludzie!! ja mieszkam ze swoim facetem i czesto mamy jakies spory, klotnie i co on mnie raz oklamie a ja mam rpzeklrslic 7 lat spedzonych razem... taka natura ludzi ze zawsze wciskaja jakas scieme i tak bedzie do konca zycie a wy jestescie zgozknialymi kafetariuszami i nie wiecie w ogole jak jest w zyciu tylko na kafeterii i radzicie takie pierdoly...

Gość Sialalinkaaaaaaaa
a wogole co to za sms byl, bo z tego tez mozna duzo wywnioskowac, chcial sie umowic, zapytac o zdrowie czy co?

Gość lullllu
sms typu nie spisz jeszcze ? :) niby nic ale ...

Gość Sialalinkaaaaaaaa
ale wymyslacie - a jakby Cie zdradzil to tez bys nic nie zrobila, bo przeciez po co przekreslac 7 lat razem? Ja z moim jestem 4 lata i wiem ze zdrady bym nie wybaczyla

Gość lullllu
zreszta to tez mnie zastanawia ze byl wyrwany z kontekstu jakby co daje podejrzenie, ze byly inne

Gość Sialalinkaaaaaaaa
z tego smsa wlasnie tak wychodzi, ze byly inne, a on bezczelnie Cie oklamuje, a masz taka mozliwosc zeby popisac z nia z jego telefonu?

Gość ale wymyslacie
ale kochanie ja nie mowie o zdradzie tylko o smsie, a juz wczesniej pisala ze to byl zwykly sms. nie rozumiem autorki, ja bym od razu zadzownila i zapytala,a co mnie obchodzi,ze sie po rodzinie rozejdzie??a rozejsc sie moze,ze bedzie ze mnie idiotke facet robil ?? nie dawaj sie robic w konia!

Gość Sialalinkaaaaaaaa
no dokladnie o to samo mi chodzi, zeby nie robila z siebie naiwnej idiotki, a taki sms niestety ale moze swiadczyc o zdradzie, bo po co mialby pisac z 7 lat starsza laska, tym bardziej ze to zadna jego bliska kolezanka

Gość ale wymyslacie
no raczej, powinnas zadzownic to w koncu TWOJ chlopak, jesli on ci nie chce powiedziec prawy, przeciez zawsze sama mozesz sie jej dowiedziec, a uwiez mi ze jesli teraz to zrobisz, on pozniej bedzie mial do ciebie wiekszy (moze zle to zabrzmi )szacunek..bo po prostu bedzie wiedzial,ze przed toba i tak nie ukryje nic..:)

No ja bylabym daleka od tego zeby zaraz twierdzic ze ja zdradzil. Sms nie swiadczy o zdradzie tylko o tym ze pisze z inna laska i do tego robi ze swojej dziewczyny idiotke wciskajac jej TAKI kit. a co do zdrady , to tez sobie pomyslalam ze z takim zaslepieniem i naiwnoscia, to autorka nawet gdyby przylapala go na goracym, to pewnie powiedzialaby ze biedaczek sie potknal i poprostu na panienke wpadl..:o

Gość lullllu
niestety nie mam mozliwosci napisania niczego teraz skasowalam ten numer :O

Gość zastanow sie czy warto
grzebac sie i bawic w to wszystko. jak raz oklamal, znow to zrobi, bez wzgledu na to jak bedzie ci mydlil oczka

Gość lullllu
moze juz nie przesadzajcie nie mowie ze jest niewinny, napisalam, tylko to co on twierdzi mowie przeciez ze wiem ze klamie i nie mam zmiaru mu wierzyc :O a po prostu nie chcialam dzwonic do niej, bo uwazam, ze nie zawsze wychodzi sie na tym dobrze, nie musze slyszec co mi powie jakas laska, zeby miec juz swoje podejrzenia

a co do zdrady , to tez sobie pomyslalam ze z takim zaslepieniem i naiwnoscia, to autorka nawet gdyby przylapala go na goracym, to pewnie powiedzialaby ze biedaczek sie potknal i poprostu na panienke wpadl.. no potknal sie i wyladowal miedzy jej udami:D rob co chcesz dziewczyno, ale zastanow sie dobrze

zrob konfrontacje...napewno wtedy wszystko wyjdzie. nie daj sie wkrecac swojemu chlopcu.pa

Gość lullllu
no i przeciez mowie ze mu nie wierze, tylko co mam zerwac z nim od tak po 3 latach, z powodu jenego smsa, chce zebrac wiecej dowodow, ktore beda niepodwazalne, bo jak na razie mam tylko podejrzenia

Gość Sialalinkaaaaaaaa
to zbierz te dowody zadzwon do tej dziewczyny, porozmawiaj z chlopakiem, zapytaj dlaczego probuje z Ciebie robic idiotke?

Gość lullllu
mam taki zamiar wlasnie tylko numeru do niej nie mam, moglam nie kasowac :O

Po kiego grzyba , Ty chcesz szukac niezbitych dowodow, skoro nie chce tak naprawde z nim zerwac? W ogole jakich dowodow?? Dziewczyno , po pierwsze nie grzeb mu wiecej w komorce, skoro lubisz zyc w nieswiadomosci!Po drugie, powiedz mu poprostu: Ej , nie jestem idiotka, takie sciemy to Ty mozesz wciskac tej lasce od smsa.Jak jeszcze raz przylapie Cie na takim klamstwei to sie pozegnamy. i juz . Swoja droga co za zdanie musi miec o Tobie Twoj facet, wciskajac taki kit.Uwierz nie jedna za sam ten fakt, smiertelnie by sie obrazila..:o