Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lullllu

dziwne smsy

Polecane posty

Gość lullllu

jak wtlumaczyc pojawienie sie w wiadomosciach wyslanych smsa, ktory rzekomo nigdy nie byl wysylany z danego telefonu, jest cos takiego mozliwe czy to sciema ?

Gość lullllu
moze ktos odpowiedziec :>

Gość lullllu
ponawiam moje pytanie, niech ktos odpowie jak sie zna na tym :O

Gość fgvbgvrgreq
sciema

Gość lullllu
cos wiecej ?

Gość oj oczywiście że ściema
pewnie facet ci się tak tłumaczył, co?

Gość ejbisi
Nie jest to możliwe, co najwyżej mogła go wysłać inna osoba a nie właściciel telefonu.

Gość lullllu
inna osoba odpada sms wyslany zostal po 23

Gość ejbisi
To sama sobie odpowiedzialas.

Gość lullllu
no wlasnie tylko jak przekonac do tego inna osobe, ktora twierdzi, ze tego nie wyslala, a sms jest pomylka sieci :O nie wiem jak mam udowodnic komus ze klamie

Gość wysmiewczyni
Hmmm no nie koniecznie, bo jesli do telefonu wkladana byla inna karta z sms-em zapisanym na niej jako wyslany telefon mogl zapisac go w swojej pamieci. Czesto tak bywa ze telefo automatycznie sciga zapisane wiadomosci z karty wlozonej do niego. Musialabys sprawdzic w swoim telefonie czy tutaj tez tak jest.

Gość fgvbgvrgreq
a po co masz udawadniac? jakby mi facet powiedzial, ze "to nie ja", odwrocilabym sie ze smiechem i wyszla i nie wracała. lol, czemu mialabym iby jszcze mu udawadniac, ze klamie.

Gość lullllu
no rozwaza inna opcje bo na wlasne oczy widzialam, jak ktos wlamal mi sie do telefony na moich oczach zrobil zdjecie z mojego telefony swoim telefonem itd po prostu jesli ktos ma wlaczonego bluetootha to jest to mozliwe, chociaz malo prawdopodobne

Jeżeli widnieje w skrzynce nadawczej bądź w wiadomościach wysłanych to o pomyłce nie może być mowy. Niech zadzwoni przy Tobie do Biura Obsługi Klienta, włączy system głośnomówiący i zapyta czy możliwa jest taka pomyłka. Jeśli się na to nie zgodzi, znaczy - kłamie.

Gość JKL
sms w wiadomosciach wysłanych = wysłany!

Gość wysmiewczyni
ale blad sieci to przesada, z tym bledem to napewno sciema i jesli po dwudziestej trzeciej to chyba tez nie wkladal innych kart do swojego aparatu...

Jeżeli widnieje w skrzynce nadawczej bądź w wiadomościach wysłanych to o pomyłce nie może być mowy. Niech zadzwoni przy Tobie do Biura Obsługi Klienta, włączy system głośnomówiący i zapyta czy możliwa jest taka pomyłka. Jeśli się na to nie zgodzi, znaczy - kłamie.

lulllu, przestan wymyslac kosmiczne wytlumaczenia i przejrzyj na oczy.Tak bywa no.Tego kwiatu jest pol swiatu .

Gość telenowela argentynska
a czy byl wyslany do osoby ktora jest w ks tel? mogl faktycznie z innej karty ie zapisac lub osobnik mogl komus pozyczyc tel i ktos inny wyslal , nie mniej jednak przyjzala bym sie delikwentowi blizej :P

Gość lullllu
no z jednej strony powinnam odwrocic sie na piecie i odejsc ale z 2 jesli ktos uparcie przysiega ze to nie on, przy swiadkach, to mam zamiar udowodnic czarno na bialym ze klamie i wyciagnac konsekwencje :O

Gość JKL
dlaczego faceci myślą, że kobiety mniej znają się na technice? i zawsze próbują zrobić z nas głupka, a tak nie jest. Jeśli chodzi o tel. to ja właśnie mogę zrobić swego faceta w jajo:D

Gość Sialalinkaaaaaaaa
a co to za sms do jakiejs dziewczyny o tresci erotycznej?

Gość lullllu
nie o tresci erotycznej niby zwykly sms ale do dziewczyny ktorej jak twierdzi nie zna i oczywiscie nic nie wysylal ble ble

Gość fgvbgvrgreq
esli to byl smsa twojego faceta wyslany do jakiejs baby, to daj spokoj, nawet nic nikomu nie udawadniaj. to raczej on powienin ci udowodnic zeto nie on... ja bym olała palanta

Gość Sialalinkaaaaaaaa
to zadzwon do tej dziewczyny i milo zapytaj czy zna ......(tu imie i nazwisko Twojego faceta)

Gość lullllu
nie no nie bede do niej dzwonic jak to jest laska starsza od nas o 7 lat, jeszcze niby kolezanka jego kuzynki nie bede z siebie idiotki robic przed kims :O zreszta nie znalazlam smsa zwrotnego, wiec albo go usunal albo mu nie odpisala

Gość fgvbgvrgreq
dobra rada, ta powyzej. chociaz to tez trzeba zapytac umiejetnie, bo moze sie pokapowac. albo spisz numer sobie do tej laski i nawiaz z nia korespondencje typu, ze ejstes kolega tego i tego i dal ci jej numer bo cos tam