Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isobel

SAMOTNE WAKACJE.....DOSŁOWNIE.... MAM DOSC!!!

Polecane posty

proponuje wolontariat w necie jest wiele stron gdzie mozna znależc fajne i ciekawe strony...możesz uczestniczyc w jakis projektach badz znależć sobie jakąś fundacje...ja jestem wolontariuszem od 7 lat..i nigdy się nie nudze....zdobywasz doświadczenie,pomagasz i uczysz sie a przy okazi czójesz sie potrzbna i nudzie mówisz nie!!!!!!!

Gość lacze sie w bolu
a isobel skad jestes ?? moze na piwko sie wybierzemy razem :P bo tez mi potrzeeeeeeeeeeeeeeeeeeba towarzystwa 😠

Co do wolontariatu to wątpie zeby w tej dziurze na ktorą jestem zdana coś się znalazło:P a jestem z dolnegośląska... okolice wrocławia...;)

Gość lacze sie w bolu
to ja na Twoim miejscu stacjonowalabym we Wrocku :) pieeeekne miasto ❤️, wspomnienia z Sylwestra jeszcze piekniejsze ( niestety juz tylko one pozostaly, bo reszta minela... :( ). bede tam za miesiac na Creamfields.. :) a do tej pory pozostaje mi spedzac czas z mamusia (z ktora za chiny nie moge sie dogadac :o ), wypady rowerowe, basen, zimne Leszki przed kompem i tv... suuuuper :P

Gość lacze sie w bolu
ja jestem z lodzkiego wiec hmm troche daleko...

Gość przyszla mamusia
a ja wakacje wykorzystuje by starac sie o dziecko. tez nigdzie nie wyjezdzam (dopiero we wrzesniu).

we Wrocku stacjonowalm przez caly rok:p studiuje tam;) więc mialam juz troche dość...;)

Gość jolantaaa12345
lacze sie w bolu jestes z lodzkiego? ja jestem z lodzi ;) tez sama spedzam wakacje...

Gość baginny orzech laskowy
a wolontariat możesz przeciez we wrocku chociazby...albo sa wyjazdowe...jesli nic nie zrobisz w tym kierunku nikt za Ciebie tego nie zrobi...a może praca gdzies???? i kasa bedzie??albo poszukaj jakiś szkole,imprez ,spotkan zgodnych z twoimi zainteresowanimi....

oh szukam pracy...pisalam przeciez... nie jest tak ze siedza na dupie i narzekam i czekam az sioe stanie cud:P tylko w tej dziurze tak latwo o prace nie jest:P no ale jesli tak dalej pojdzie to pewnie na sierpien i wrzesien wroce do wrocka i tam poszukam pracy...

zresztą powrot do wrocka tez wiele nie zmieni:p tu przynajmniej są rodzice, siostra... a we wrocku teraz w sumie nikogo zajomego wszyscy powyjezdzali... wiec... sama nie wiem co gorsze...:P

trzymam kciuki:) wytrzymaj juz nie dlugo:) powodzonka!

Gość hgsfsds
to zacznij medytowac, ale masz problem :o

co tam słychać u \"samotnych\":P jest ktoś jeszcze taki na kafe??:):)

Gość lacze sie w bolu
jestem :) dzisiaj pogoda do dupy, leje, burza wiec siedze w domu ;) pewnie i tak bym siedzaila heheh

u mnie pogoda nawet nawet, ale co z tego jak i tak siedze w domu:p

Gość kolcia0187
Hej dziewczyny, kurcze trafilam na watek dla siebie:) Marnie te wakacje sie zaczely i pewnie tak samo marnie sie skoncza;/ Wakacjowanie studentow jest do d... hmm wiemy o co chodzi, wraca sie na stare smiecie a tu sie okazuje ze nawet nie ma do kogo ust otworzyc... eh zycie, nigdy tak bardzo nie tesknilam za UWMem jak teraz... pozdrawiam wszystkich osamotnionych tego lata:):*

widze ze wcale nas tak malo nie jest;) a juz myslalam ze tylko ja tak mam:P jeny jak ja tesknie za październikiem juz:D

Gość kolcia0187
No ja tez:( ale jak narazie nie jest az tak strasznie:) ja wykorzystuje ten czas na czytanie zaleglych pozycji ksiazkowych i sport, trzeba o siebie zadbac a jak nie latem to kiedy:) teraz czekam na sloneczko bo przydaloby sie troszke opalic, zeby nie wyrozniac sie w tlumie bladą twarzą:) Jest ktos moze z mazowieckiego tutaj???

Gość MuangThai
Witam wszystkich samotnie spedzajacych wakacje. Ja niestety od kilku lat tez spedyam samotnie wakacje.Dyien podobnz do dna...ksiazka..internet..zakupy..czasam jakis wyjazd..Ta monotonia mnie dobija....

to tak jak ja;) w koncu mam czas zeby cos poczytac, bo ogolnie w roku akademickim to niezabardzo znajduje czas na jakas lekturke:) a teraz normalnie je tonami moge pochlaniac:) moje ulubione kryminaly:P a co do sportu to tez wlasnie staram sie i na to wykorzystac czas, chociaz powiem szczerze ze leniwa jestem ale od czasu do czasu cos tam sie wymysli:P ja narzekam bo brakuje mi ludzi, towarzystwa i zabawy:D

Gość MuangThai
ciesze sie ze pryznajmniej tu nie jestem sama....

Gość MuangThai
a co to jeszcze sesja czy juz na poprawke sie uczysz???

Gość kolcia0187
Wiecie w takich chwilach jestem wdzieczna temu inteligentnemu "komus" kto wymyslil tak pozyteczna sprawe jak fora internetowe:) No ludzi brak i u mnie:( szkoda ze nie mozna ot tak podejsc do kogos na ulicy i zaprosic na kawe i plotki-> od razu bylabym postrzegana jako ktos nienormalny heheh a wyglada na to ze sporo osob glownie kobitek cholernie sie nudzi... warto byloby sie poznac, tylko szkoda ze taaaaka duza odleglosc jest. ktos lubi jazde na stopa???:)

w sumie to Ci się nie dziwię... tez juz bym nie mogła!! Strasznie długo masz tą sesję... ja na początku czerwca juz skonczylam:P ale spoko dasz rade:)