Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isobel

SAMOTNE WAKACJE.....DOSŁOWNIE.... MAM DOSC!!!

Polecane posty

>> kolcia dokładnie! tez mi to nie raz przeszlo przez mysl:p z tym zagadaniem do obcego:p hehe;) a wlasnie szkoda ze tak daleko wszystkie od siebie mieszkamy od razu mialybysmy co robic:P

Gość kolcia0187
do "a dupa blada kurwa mać" widze ze wrzesniowa kadencja czeka;/ niedobrze mam to samo, 2 egzaminy i to takie dos spore. Tez sobie obiecuje ze przestane palic pic wszystko byle jak najmniejszym wysilkiem pozaliczac to wszystko i byc do przodu:) powodzenia Ci zycze:)

Gość MuangThai
oo nie tylko wy dwie moje drogie tez czekaja mnie dwa egzaminy poprawkowe...Mniejmy nadzieje ze pojda dobrze:)

Gość kolcia0187
oj zle Cie zrozumialam myslalam ze wrzesien przed Toba a Ty sie nadal meczysz... wspolczuje naprawde, trzymaj sie i nie daj sie tam zwariowac:))

Gość anka1983
ja jeszcze rok temu studiowałam, tera pracuje w szkole i znowu mam wakacje :D ale juz zapomnialam jakie one nudne :/ znajomych juz od dawna u mnie niet, wszystko pozenione, dzieciate itp. a ja singielka od 6 lat ze sklonnosciamyi depresyjnymi, hee. czasami jeszcze wyskjocze z siorka (2 lata ode mnie mlodsza - czyli ma 23 lata) na jaka pizze i z kuzynem 21 letnim. a tak to masakra. siorka odwazna, jezdzi samochodem po calej polsce i sie nie boi, niedlugo wyjezdza do pracy z kolezanka na mazury, ale mnie nie chce zabrac :( ja tam bym sie chetnie z moja siorka zakolegowala ale on traktuje mnie jako zlo konieczne, jak rodzine od ktorej chce uciec, ja chce uciekac tylko od mamy i taty, a ona ode mnie tez :/

Gość kolcia0187
>>MuangThai nie ma tego zlego, napewno sie uda, a ktory roczek i cos tudiujesz?

Gość MuangThai
>>kolcia0187 no pewnie:) Ja Politologia jak wszystko pojdzie dobrze we wrzesniu to w pazdzerniku 2 rok bedzie....

Gość kolcia0187
>>isobel odleglosc to nie jest nigdy problem jedynym ograniczeniem moze byc kasa zeby sobie jakis wyjazd zafundowac, bo w sumie skoro jest nas tu kilka fajnych i samotnych babek to moze by zorganizowac jakis wspolny wujazd na tydzien w jakies ciekawe miejsce? morze, gory? mialybyscie ochote? nigdy nie umawialam sie z obcymi ludzmi na takie cos ale to moze byc dla kazdej z nas hitem tego lata:)

Zazdroszcze po trosze ....... :o Ja w pracy ... to takie lepsze?? Juz padam ze zmeczenia a prospekty srednie rapatem kilka dni wolnego za 2 tyg :(

Gość kolcia0187
>>MuangThai politologia brrr to nie dla mnie heheh 2 roczek bedzie? to tak jak u mnie? a gdzie studiujesz i skad jestes?

Gość MuangThai
>>a dupa blada kurwa mać takie kursy czy innego typu zajecia to fajna spawa sama chodzilam z siostra w przed wakacjami na kurs tanca-naprawde fajnie mozna sie rozerwac..Tylko wlasnie samemu troche smutno i glupio...Zalezy od usposobienia czy ktos sie odwazy czy nie....

Gość MuangThai
>>kolcia0187 lubelskie a dokladniej zamosc. A ty co?????

Gość kolcia0187
>>AB rh+ Jak poczujesz co to nuda to zmienisz zdanie, ja naleze do ludzi ktorzy nie potrafia usiedziec w miejscu wiec dla mnie to jest tragedia:/ wolalabym zdecydowanie wstawac o 5 rano i leciec do pracy zeby tylko moc sie ruszyc z domu, jeszcze troche i przejde w stan wegetacji, a juz i tak zachowuje sie jak roslinka bo zapuszczam korzenie w tych 4 scianach mojego pokoju, potrzeba ruchu, taka praca jak Twoja bylaby dla mnie wybawieniem:)) mozemy sie zamienic oferuje cieply przyjemny kat i mozliwosc leniuchowania 24h w zamian za prace prace i jeszcze raz prace :))

Gość kolcia0187
>>MuangThai No prosze a ja mieszkalam na stancji z dziewczyna z zamoscia:)) piekne macie miasto i blisko dosc po pyszna chałwe ukrainska mmmm

Gość kolcia0187
a ja mazowieckie... dalekooo nam do siebie, a szkoda bo by sie wyskoczylo razem gdzies:)

no prosze chwilke mnie nie było i tyle mnie ominęło:P:P >>kolcia z tym wyjazdem to wcale nie taki głupi pomysl hehe:D

o!! chałwa ukraińska! mnim mniam:):):) rok temu bylam w bieszczadach i przy okazji na wycieczce do lwowa i mialam zaszczyt pojesc tej pysznej chałwy:D

>>AB rh+ dołączam się do kolci:) tez bym się chętnie zamieniła z Tobą miejscami:P normalnie w tej zapyzialej dziurze zadnej pracy nie moge znalezc... jak juz cos fajnego jest to chcą na stale:( a ja potrzebuje tylko na wakacje:P ehhh... dla mnie wydarzeniem tygodnia w najbliższym czasie bedzie wyjscie do fryzjera:P bez kitu:P ale to dopiero w poniedzialek;)

Gość kolllli87
>>isobel hehehe wczesniej mi pouciekaly:)) do fryzjera sie wybierasz? Tak sie dziwnym trafem sklada ze ja dzis bylam:) z Dosc dlugich wloskow przeszlam na krotka letnia fryzurke.... a Ty co zamierzasz zrobic? jakas drastyczna zmiana wygladu? modne ciecie czy nowy kolorek?

A chcę troche przyciemnic wlosy... Ogolnie to jest tak kiedys bylam blondynką:P naturalną;) jak bylam mala poprostu mialam platynowe wlosy:P no a teraz juz mam taki dosc ciemny blond... no i juz od dluzszego czasu farbuje... rozjasniam itp... teraz mam jasny blond ale wlasnie chce przyciemnic troche... mam juz odrosty wiec zastanawiam sie nad pasemkami ciemniejszymi w koloze takim jak naturalne albo cos takiego:P sama nie wiem mam nadzieje ze fryzjerka mi cos poradzi;) no a poza tym chcę troche podciąć bo juz strasznie mam koncowki zniszczone;)

Gość lacze sie w bolu
a ja wlasnie wrocilam z basenu :) i czuje sie leeeeciutko ;) co do fryzjera to tez mysle sie wybrac, juz od dluzszego czasu tylko ze nie jestem zdecydowana... mam teraz dlugie wlosy i hmm chyba szkoda mi scinac... zobaczymy ;)

Gość anek86
zmienie nicka bo jakos tamten 'niewyrazny' ;)

ja wlasnie też mam dlugie...juz od ponad roku zapuszczam:) ale musze troche podciąć bo moje koncowki są juz w oplakanym stanie;)

Gość anek86
ja jeszcze nie mialam nigdy takiej dlugosci jak teraz wiec chyba jeszcze jednak poczekam i sie naciesze;) koncowkto i u mnie sie prosza o podciecie bo sa w oplakanym stanie, ale znajac fryzjerki to 'podciecie' oznacza 10 cm ;) a kolorek lubie i dobrze sei czuje wiec bez zmian :) jutro na zakupy sie wybieram :D bedzie rozrywka :P

Hej wszystkim :):) 🌼 jak tam kolejny dzień wam się zaczął?? ;) ja jak zwykle zaczęlam go od oglądania \"czarodziejek\":P taka mania;) hehe:P

Hej Isobel ja dopiero wstalam, a mam w sobie tyle energii ze chyba skocze sobie pobiegac:)) a to czarodziejki jeszcze leca? kiedys ogladalam dla relaksu:) a pamietam ze jakies dwa lata temu na tvp2 lecial taki swietny serial "felicity" ani jednego odcinka nie przepuscilam:)) taka bylam zauroczona ta produkcja:) ogladal ktos moze tak samo zachlannie ten serial? a tak na marginesie wstawac spiochy:)

I jak tam bieganko?? :):) Ja nie przepadam za bieganiem;) zawsze w szkole jak musielismy biegac dlugie dystanse to mialam lewe zwolnienia:P ja dziś na rowerze sobie pojeździlam;)

a mi sie dzis straaasznie jakos nudzi:P nie wiem ale jakos tak nie moge sie niczym na dluzej zająć:P jakis mam taki dziwny dzien;) i do tego strasznie mi sie ciągnie...:(

No witam ale sie dzis nabiegalam:)) malo sie nie zabilam, bo teren do biegow wybralam ciekawy, mianowicie pobliski las a ze z natury wzrok mam slaby to zaliczalam potkniecie za potknieciem:P ale i tak fajnie bylo sie troche poruszac a teraz w oczekiwaniu na moj ulubiony serrial \"przyjaciele\" pomyslalam ze do was zajrze laski a tu pusciutko jedynie Isobel daje znak ze zyje:)