Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poliloa

Co pomysleć o takim facecie?

Polecane posty

Gość poliloa
Uhm... Gdybym go kochała, to : 1. napisalabym "Jego nasienie znalazło się we mnie", a nie "spuścił się". Kobieta która używa okreslenia "spuścił" jest emocjonalnym dzieckiem i z cała pewnością nie jest zdolna do uczuć. No straszne. 2. Po wszystkim powiedzialabym "rozumiem kochanie, poniosło cię, ale to moja wina, bo to zawsze wina kobiety, mogłam pędzić po pigułki już wczesniej albo w ogole nie zbliżac się do ciebie aż do slubu" No tak, jeśli patrzymy tymi kataegoriami to faktycznie mam go gdzieś i jestem z nim tylko dla seksu. :)

Gość poliloa
oł dir gad kolejny prawiczek z tekstami "szanuj się dziewczyno" :D

o matko kto tak mysli o milosci jak powyzej? chyba zona gilla? hihi^^ spuscic sie to wulgarne okreslenie skarbku moj^^

chygba jak suka^^ ja naprawde pisze jak nieomylna? pśeplasiam^^ ale czy ja naprawde musze dodawac za kazdym razem "moim zdaniem skromnym" zebyscie nie mysleli ze ja mysle ze jestem nieomylna? :D

Gość facet sobie zaleciał
ja nawet rozumiem że go poniosło w chwili rozkoszy, ale jednak mógł się zainteresować, tym bardziej że widział jak zareagowałaś, najwidoczniej nie przejął się tym, ale najgorsze jest to że pewnie z poprzednimi dziewczynami też na taki żywioł szedł i nic go to nie obchodziło, albo z nim pogadaj ostro albo go sobie odpuść

ej czuje sie prosta:D czyli ze nie krzywa? hura:P

Gość hrolinka
a przynajmniej powiedziałaś mu że ma ci za ten postinor zwrócić pieniądze?

tej ale problem znalezc sobie przyjaciela od seksu, ktory nie chce dziecka, no tyle jest przyjaciol od seksu no.

chyba prostolinijnosci a to spora róznica .. przynajmniej nie sciemniamy i staramy sie predstawiac obiektywnie prawde miast łechtac uszy

mrau dziecko nie pij wiecej bo wpadniesz w alkoholizm :D spadam poliloa --- zycze powodzenia, ale zastanow sie nad tym facetem

smoczek spadaj^^ bo sie jeszcze moj facet oburzy, ze z kims romansuje w necie po pijaku i to bedzie twoja wina:P

kolorowa - papa ale szkoda, ze nie zdazylas zauwazyc ze mamy o tej sprawie takie same zdanie;p tylko ja sie tak zawsze oburzam jak ktos koniecznie chce wpaść^^ pic wiecej nie bede bo nie mam^^

Dobranoc paliola i nie obrazaj sie na nas chcemu naprawde najlepszego dla kolezanki z kafe.... mrau juz cie nie chce:P dobranoc