Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anguuuuuuuus

Boje sie tych tarcz antyrakietowych

Polecane posty

Gość anguuuuuuuus

a jak to nie okaza sie antyrakietowe tylko rakietowe i nas rozwalą stany ?:o

Stany bronią tylko własnych, grubych tyłków, g*wno ich Europa i Polska interesuje, nienawidzę tego kraju za ich egoizm!!! Popatrzcie, ile zrobiliśmy dla Stanów, a ile oni dla nas! Nawet wiz łaskawie nie znieśli!łaski bez!!! W Europie jest wiele krajów, w których można legalnie pracować i jeszcze ten plus, że mamy bliżej!

Gość no tak..
We're all living in Amerika Amerika ist wunderbar We're all living in Amerika Amerika Amerika

Gość hojark3
Skoro w Polskę ma udeżyć kilkaset rakiet to co nam pomoże 10? Przypominam że do każdego celu wystrzeliwuje się po 2... acha i nie nadają się do przechwytywania rakiet lecących na Polskę.. i nie nadają się do przechwytywania pocisków manewrujących... tylko międzykontynetalnych rakiet balistycznych. A kto ma te setki rakiet? Rosja. Ale przecież tarcza jest przeciw Iranowi i Korei Pł. Prawda? Ale Iran nie ma setek rakiet. Nie ma żadnych rakiet zdolnych dolecieć do Polski ani USA. A może przed tą setką rakiet mają nas obronić Partioty? Te których nam nie chcą dać? Tarcza daje Polsce dużo korzyści, ale ja jej nie chcę. Bo coś mi tu śmierdzi. I czuję, że ktoś chce nas zrobić w konia.

To powiedz to \"kochanym\" ludziom, którzy rządzą naszym krajem, a testów szóstoklasisty większość z nich nie umiała rozwiązać. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać?!? Ten kraj jest porąbany:-(

\"To powiedz to \"kochanym\" ludziom, którzy rządzą naszym krajem\" \"Ten kraj jest porąbany\" zdecyduj się czy kraj czy ci co rządzą :o