Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Nadchodzi moda na grube i zadbane dziewczyny ..wieszaki do lamusa

Polecane posty

i nic na to nie poradzicie.. prawo ewolucji, silniejszy wypiera słabszego :classic_cool: [cześć] coraz wiecej dobrego zarcia w sklepach, coraz wiekszy poziom życia.. chude niedługo stana sie zradkościa , az w koncu znikna, i bardzo dobrze :classic_cool:

Gość kasikonik
pierdole, nie bede siedziec w zadnym lamusie ;(

Gość jeżeli ma zadecydowac o tym
ewolucja i 'silniejszy pokona slabszego' to grubasy poleca od razu: na zawaly serca i inne choroby spowodowane przez obfity tłuszcz, wiec zastanow sie jeszcze raz i jak chcesz obrazic chude osoby to wysil troche yntieligiencje :O

Wiem :(Zanim grubszy weżmie sie za umieranie ,to mnie ju nie będzie :( a tak sie starałam .Codziennie kogel -mogel bleeee :(Ide sobie do lamusa :(A może on pocieszy i jej przytyje :)Lamus od wieków jest może jakąś recepte zna buhahaaa :)

Gość jakatamman
moda zawsze byla jest i bedzie na laski NORMALNE, przynajmniej w zyciu

Gość ze tak powiem...
ja jestem hmm przy kości nie tłusta ale autorze grube, otyłe dziewczyny nigdy nie będą w modzie bo to nie zdrowe.... ja mam nadzieje ze wreszcie zapanuje moda na normalne kobiety a nie lans rozmiaru "o"

Gość wujcio
lubi takie spasione swinie, które nawet cipy dobrze umyc nie umią bo nie siegają, sadło im przeszkadza, ale on to lubi bo sam sie też rzadko myje.

Gość 14latek z Gryfic
MI pasują laski które mają 157 cm i waża po 52 kg po 51 kg taie są najlepsze bo normalne !!!!!!!!!!!!!! żal mi tyc które tego nie uważają

Gość gość
Gruba =/= zadbana

Gość gość
Autor może mieć niestety sporo racji. Nie od dzisiaj o grubych kobietach mówi się "modelki plus size". Grube kobiety są coraz bardziej nazywane pięknościami szczególnie w dobie szczupłych mężczyzn, feminizmu (czystego zła), tzw. kryzysu męskości. Szczupli mężczyźni zaczynają być uważani za niemęskich a grube kobiety za piękne modelki. świat się zmienia i nic z tym nie zrobimy.

Gość gość
No grube są sexi szczególnie jakie 70 kilo plus, mniam od razu zrobiłem sie glodny ;) Uwielbiam jak w czasie seksu dryfuje na ich otłuszczonym ciele to mnie podnieca, a szczupłe to masz racje niech ida do lamusa :P Nie maja tego czegos, czyli cellulitu