Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaxi

czy na miłosc i przyjazn trzeba sobie zasłużyć

Polecane posty

i dlatego mezczyzni zasluguja na milosc i przyjazn, szkoda tylko, ze ta płeć tak rzadko docenia uczucia;p

"tak, trzeba byc w poprzednim zyciu komarem i nikogo nie użreć^^" w sumie też to chciałam napisać, ale nie byłam pewna, czy ktoś zrozumie ;-)

Gość a ja uwazam
Jak to co ma wspolnego? Jesli ktos nie ma powodzenia, to nikt sie w nim nie zakocha. Przeciez to jasne.

wredny, komary męskie nie mają wyboru, bo od razu wiadomo, ze mają wolną rękę czy nie, i tak nie wiedzą co i jak, i z czym się to je ;-)

innymi słowy, są zbyt proste, niektórzy coś przebąkują o budowie cepa ;-) ;-)

Gość a ja uwazam
to ty mnie nie rozmieszaj :o

Gość nordex
Tak, trzeba sobie zasluzyc. Bo gdyby bylo inaczej, milosc bylaby bezwarunkowa. Powiedzcie to tym wszystkim niesmialym facetom, albo otylym kobietom, ktore nie maja szans na milosc.

"Powiedzcie to tym wszystkim niesmialym facetom, albo otylym kobietom, ktore nie maja szans na milosc." a czy otyłość i nieśmiałość to jest coś, do czego dążą i na czym zamierzają poprzestać? jeżeli tak to się zgadzam, trzeba zasłużyć na miłość - mianowicie myśleniem i wyznaczaniem sobie bardziej trafionych celów do osiągnięcia :-)

Gość drozdzowkazdzemem
Nie trzeba zasluzyc, gdy to jest prawdziwa milosc albo prawdziwa przyjazn, to wytarczy, ze jest sie soba

Gość kaxi
to nie zawsze wystarcza

kaxi, ale zauważ, ze otyli i nieśmiali też mają przyjaciół, też są w szczęśliwych związkach najwyraźniej reprezentują sobą na tyle dużo, że ktoś ich kocha, lubi, ceni itd zacznij prace nad sobą, jak radziłam

Gość zmanierowany krytykant
zasluzyc..a;e w jakim sensie zawsze zwiazki polegaja na tym, ze jedna osoba ma drugiej cos do zaoferowania. ale czesto sa to rzeczy niewymierne. na przyklad bijacy i chlejacy psychopata ma cos do zaoferowania kobietom, ktore go kochaja ... w tym rozumieniu zasluguje na milosc