Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happiness...

Mówcie co chcecie, ale zauwazyłam ostatnio że najlepsi faceci maja przeciętne...

Polecane posty

Gość happiness...

...kobiety!!! Ide ulica i widze super faceta z całkiem przecietna laska, albo z buzki nie za ładna, tandetnie ubrana a coraz cześciej taka przy kosci, zauwazylam tez to po znajomych - najlepsi koledzy maja najgorsze dziewczyny, taka moda teraz czy co???

Gość pola czerwona
a nie pomyslalas/es ze moze po prostu kochaja je takimi jakimi są? :O

Gość happiness...
moze i kochaja, ale zeby je pokochali musieli najpierw zwrocic na ni uwage, poznac itp, czyli taki wyglad teraz pociaga facetow??? im dziwczyna ładniejsza, bardziej zadbana i wykształcona tym ma mniejsze powodzenie

Gość jak mozna kochac
gruba dziewczyne ?? przeciez to nie dosc ze wstyd to oblesne :-o jakby sie taka przede mna rozebrala to najpierw bym rzygnął a pozniej uciekl :-o

bo "ładna" to pojęcie względne - to, że Tobie sie nie podoba, nie znaczy, że jest brzydka, przeciętna ...

Gość jcsijsijsi
Moze ci najlepsi faceci, jak to okreslilas są życiowymin nieudacznikami, męskimi cipkami i żadna ładna go nie chce? A brzydkie chca przy ciachu sie dowartosciowac.

happiness... ...kobiety!!! Ide ulica i widze super faceta z całkiem przecietna laska, albo z buzki nie za ładna, tandetnie ubrana a coraz cześciej taka przy kosci, zauwazylam tez to po znajomych - najlepsi koledzy maja najgorsze dziewczyny, taka moda teraz czy co??? a moze jest nieprzecietna,ta przy kosci i ma dobre serce i nie nosi 2 kg tapety na twarzy...;)

Gość happiness...
nie mowie o jakis otyłych kobietach, ale nie o super szczupłych, maja wałeczek na brzuchu itp. pozatym z buzi nic specjalnego i jeszcze styl tandetny :/ a ci faceci cudenka nie dosc ze przystojni , styl super i jeszcze charakter ok, a ładne dziewczyny sa same, zaraz powiecie ze pewnie glupie - ale nie, mam kolezanke:śliczna buzia, super biust, inteligentna i wyluzowana a jest sama od kad pamietam

Gość to samo mam
albo mysla ze fajna dziewczyna ładna zgrabna to juz od dawna zajeta i koło sie zamyka...... tez tak mysle, nie bede sie przechwalac ale jak juz jakis facetze mna rozmawia pyta czy kogos mam, jak mowie ze nie to zawsze slysze dlaczego??? taka ładna to myslalem ze napewno zajeta

Gość a adadadadadadad
Faceci lubią mieć psychiczną przewagę nad kobietą. A przy takiej pięknej, ślicznej, idealnej nie czują się pewnie. To dziwne, ale u wiekszosci facetow tak jest. Wolą sie zwiazac z kobieta po prostu z ładnym uśmiechem, fajną i nie z idealną figurą.

a ja to się w ogóle nad takimi rzeczami nie zastanawiam, dopiero na kafe :-) zawsze byłam jakaś inna ;-)

Gość musztarda
Faceci lubią mieć psychiczną przewagę nad kobietą. A przy takiej pięknej, ślicznej, idealnej nie czują się pewnie. To dziwne, ale u wiekszosci facetow tak jest. Wolą sie zwiazac z kobieta po prostu z ładnym uśmiechem, fajną i nie z idealną figurą. Jacy faceci nie czują się pewnie przy takich kobietach? Dajcie spokój, chyba tylko tacy, którzy sami niczego sobą nie reprezentują.

Gość zaganiana
a slyszeliscie kiedys takie slowa--brzydka ona brzydki on a taka piekna milosc

Gość happiness...
rozejrzyjcie sie na ulicy i sami zobaczycie ze mam racje :)

Gość musztarda
Bajeczka o tym, że faceci boją się pięknych, silnych, inteligentnych kobiet została wymyślona przez laski, którym się tylko wydaje, że takie są, a na brak powodzenia cierpią z zupełnie innych powodów.

Gość kokaoakdosakd
ale wy jestescie pusci. Czy myslicie ze dla kazdego faceta wyglad jest stawiany na pierwszym miejscu ?????? Nie kazdy jest tacy jak autor topicu :O

Gość happiness...
tyle że tu pasuje brzydka ona, piekny on ...

Gość werfer
Hmmm... Coś w tym jest. Ostatnio zwróciła moją uwagę pewna dziewczyna z tego samego osiedla, która przy każdym mijaniu przypadkowo po drodze (a może NIE PRZYPADKOWO (???)) przygląda mi się. Sądziłam że może myśli że się znamy. A teraz dowiedziałam się że właśnie ona i jej koleżanka mówiły między sobą jaki to mój facet jest super (ktoś to słyszał i mówił które to dwie ale mniejsza o to) i że "niestety jest chyba zajęty". Pewnie się teraz zastanawiają tak jak autorka tematu, bo ja jestem niewysoka, w typie szarej myszki, bez makijażu, włosy niepofarbowane, paznokcie naturalne... I niech się zastanawiają dalej :D.

Gość Leo1975
Jak chcesz wiedziec dlaczego facet celowo tak moze wybiera to Ci powiem. Facet czuje sie zrelaksowany przy takiej dziewczynie, jedno ze ni musi myslec ze ona jest za dobra dla niego tylko sa rowni, drugie nie musi sie martwic ze ktos ciagle podrywa jego dziewczyne i trzecie taka dziewczyna bardziej docenia swego faceta.

Jak chcesz wiedziec dlaczego facet celowo tak moze wybiera to Ci powiem. Facet czuje sie zrelaksowany przy takiej dziewczynie, jedno ze ni musi myslec ze ona jest za dobra dla niego tylko sa rowni, drugie nie musi sie martwic ze ktos ciagle podrywa jego dziewczyne i trzecie taka dziewczyna bardziej docenia swego faceta. podpisuje sie obiema łapami..pod tym textem

Gość to samo mam
Bajeczka o tym, że faceci boją się pięknych, silnych, inteligentnych kobiet została wymyślona przez laski, którym się tylko wydaje, że takie są, a na brak powodzenia cierpią z zupełnie innych powodów. ależ ja powodzenie mam ogromne, tylko objawia sie ono gapieniem sie, odwracaniem na ulicy , ewentualnie usmiech, przemawia do mnie 1 na 100, wiec?

wniosek - charakter kobiety to klucz do sukcesu trzeba by umieścić taki baner nad forum, może pusia i jej wspólniczki ograniczyłyby natężenie misji mającej nas o tym tutaj na forum przekonać :-D

"przy takiej pięknej, ślicznej, idealnej nie czują się pewnie" według mnie to jest "tanie" wytłumaczenie kobiet, które mają się za siódmy cud świata i nie widzą w sobie faktycznych wad. Nie chcą same przed sobą przyznać pewnych rzeczy, stąd tez dopinają ideologię, że "faceci boją się takich ślicznych i mądrych" nie, większośc facetów uwielbia piękne i mądre kobiety, a jesli ich nie mają, to nie dlatego, że się boją, że nie chcą, tylko dlatego, że niestety z jakiegoś powodu nie było im dane ich zdobyć i tyle. Ale to nie zmienia faktu, że gdybym mogli, to by chętnie wzięli :)

Gość werfer
Podświadomie to każda istota szuka spokojnej przystani, choć pojęcie spokoju może się w pewnych detalach różnić. :)

Gość musztarda
ależ ja powodzenie mam ogromne, tylko objawia sie ono gapieniem sie, odwracaniem na ulicy , ewentualnie usmiech, przemawia do mnie 1 na 100, wiec? A chciałabyś, żeby Cię na ulicy zaczepiali, pochodzili i pytali, czy nie poszłabyś przypadkiem na kawę?