Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupio mi

Wczoraj poszłam z kolegą na piwko

Polecane posty

>. wiecie ile razy ja spalam w jednym lozku ze swoimi kumplami i jedynie co robilismy to gadalismy pol nocy i co najwyzej sie wyglupialismy? Ale miałaś wtedy pewnie 12 lat. Dziewczyna dwadzieścia kilka lat nie kładzie się z kumplem do łóżka, zeby pogadać :classic_cool:

>> kumpel to kumpel i nie bede sie z nim pieprzyc Uwierzyłabyś w podobną historię opowiedzianą przez faceta?

Gość Pastuch kóz
Ciekawe co goście myśleli, pewni tylko czekali na okazję albo walili sobie nawzajem konie pod kołdrą :classic_cool:

" i co najwyzej sie wyglupialismy?" Tamarko - to zalezy co kto nazywa wygłupami dla Ciebie mogą byc to jkaies tama zapasy i przepychanki, dla innej fajnymn wygłupem bedzie mineta od kolegi i lodzik w zamian :P uwierz mi, ze kobiety potrafią byc bardzo elastyczne w tych sprawach... jedna laska tłumaczyla sobie fakt, iż przespała sie z kolegą w ten sposob... "przcież wiedział, ze tam faceci będą... mógł mi nie pozwalać jechać" :D:D ps tym kolegą byłem ja, tan na marginesie :P

"wiecie ile razy ja spalam w jednym lozku ze swoimi kumplami i jedynie co robilismy to gadalismy pol nocyi co najwyzej sie wyglupialismy?" też tak miałam :D w zasadzie również uważam, że za bardzo się demonizuje sprawy seksu - to, że jestesmy z kims w jakiejś tam sytuacji, że nawet byśmy chcieli, nie znaczy, że zrobimy

El_Mariachi ---> gdyby sie nic nie wydarzyło, to po prostu nie chiałabym wiedzieć i tyle

"w zasadzie również uważam, że za bardzo się demonizuje sprawy seksu" to prawda, ale dzieje sie tak dlatego, bo czlowiek jest co chwila zaskakiwany przez życie nowymi rewelacjami i nigdy nie wie, kiedy demonizuje a kiedy ma racje

Gość głupio mi
nie powiem mu o tym ,bo ja wiem że nic nie zrobiłam, i do niczego by nie doszło, kocham go. Ale wiem że on nie zrozumie i będzie myślał że coś się stało poza tym on nie lubi tego kolegi w sumie nawet go nie zna bo to taki mój przyjaciel jeszcze z czasów liceum. jestem prawie pewna że to sie nie wyda, tyle że mam wyrzuty sumienia że tak sie to skończyło.

Gość Męskie myślenie
El_Mariachi: daj spokój, wiesz dobrze że obojętnie co teraz napiszą to żadna by nie uwierzyła 🖐️

"El_Mariachi ---> gdyby sie nic nie wydarzyło, to po prostu nie chiałabym wiedzieć i tyle" gdyby sie wydarzylo. to chyba tez bys nie chciala :P

"jestem prawie pewna że to sie nie wyda, tyle że mam wyrzuty sumienia że tak sie to skończyło" a moze jednak był jakis przypadkowy kontakcik cielesny?

>> nie powiem mu o tym ,bo ja wiem że nic nie zrobiłam, i do niczego by nie doszło, kocham go. Tajemnice w związku? Nie wróży to dobrze :o A co jak uczciwy sąsiad doniesie mu, ze jakiś gach sie rano wymykał? :) >> Ale wiem że on nie zrozumie i będzie myślał że coś się stało A Ty byś mu uwierzyła i zrozumiała, gdyby nakreślił Ci odwrotną sytuację ze swoją koleżanką? :)

>>dobrze że obojętnie co teraz napiszą to żadna by nie uwierzyła Wiem i dlatego wytykam im dwulicowość, brak obiektywizmu i relatywizm.

Gość Męskie myślenie
Poza tym jak ma się wyrzuty sumienia to chyba znaczy że zrobiło się coś nie tak 🖐️

"Tajemnice w związku? Nie wróży to dobrze" są rzeczy których się nie mówi, bo dla związku nie mają znaczenia, ale rozdmuchane, mogłyby urosnąć do rangi wielkiego problemu. Nasza (czyli każdego z osobna, indywidulanie) w tym głowa, żeby zachować jakąś tam zdrową równowagę, wyczucie taktu i nie wciągnąc siebie i związku w kanał . No i niestety - przegryewają Ci, któzy mają kiepskich pod tym względem partnerów

Gość głupio mi
nie doszło do niczego , nie było kontaktów , nic nie było . nie mogę mu powiedzieć o tym bo on nie zrozumie. Żałuje tego ale juz nie cofne czasu.

Gość Galabarajtas
Głupio mi: ale zrozum, że jak on dowie się od kogoś innego to już wtedy chocbyś się bardzo postarała to nie odkręcisz sprawy!!

Tamari ---> jakoś nie wierzę w takie historie. Nie to, ze uważam, ze kłamiesz - być może w chwili obecnej tak jest, ale ... sama nie wierzę po prostu. To są bardzo śliskie sytuacje

Gość głupio mi
nie dowie się , nie ma od kogo, tego kolegi nawet nie zna. zle sie z tym czuje bo głupio wyszło. Zauważyłam że kobiety potrafią zrozumieć że nic nie było a faceci odrazu podejrzewają,

Gość głupio mi
macie racje, w sumie ja wiem że nic złego sie nie stało, zupełnie nic po prostu była taka sytuacja ale zupełnie niewinna. gdybym coś z nim robiła to miałabym problem. Rzeczywiście nie ma co robić z igieł wideł.

Gość wałeczka
Tak, komiczne, ty oczywiscie wiesz najlepiej. Nie znasz tej kolezanki, nie znasz mojego męża, ale wiesz, że jest napalony i wiesz, ze z nia spał. No to dobrze, tak, oczywiscie, spał

Tamari ----> dobra, dobra, do czasu ;) Teraz on jest w siódmym niebie z tamtą, więc dzielnie ciągnie tę Waszą przyjaźń, z pocałunkami itp., ale poczekaj jakiś czas, pojawi sie kłótnia i na horyzoncie Ty z kumpelskim pocałunkiem (tak na marginesie, dziwię Ci się ;) - ryzykantka) i przytulańcem na pocieszenia - i będzie zonk ;) wszystko zależy od sytuacji - 100 razy będzie ok., a za 101 razem przyjaciel będzie chiał być jednak bliżej

tak jak napisałam wczesniej - nie należy demonicować seksu, ale tak jak też zasugerował komiczny - życie jednak zaskakuje i trzeba sie jednak w jakimś tam stopniu asekurować Tamari, ale czy mnie się tylk wydaje czy Ty byś jednak chciała, żeby się to przerodziło w coś więcej i żeby zapomniał o tamtej??? ;)

"jest skupiany na niej i zadna inna go nie pociaga" Tamarko - taka duża ładna kocica dziewczynka a wierzy w takie rzeczy...