Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kciukiem

Kto lubi CLOSTERKELLERA????

Polecane posty

nie znam gowniar ktore by to lubily anja jest krolowa polskiego gotyku jest swietna!!!!!

Closterkeller i polski gotyk??? Duże uproszczenie ;) Aczkolwiek stare płyty - bardzo lubię :)

WSZYSTKIE MA DOBRE JAK JEJ SLUCHAM TO SIE ROZPLYWAM ZRESZTA WG MNIE TO IDEAL KOBIETY NAWET TERAZ-JAK SIE STYLA PO 2GIEJ CIAZY:)

a zaczynala w rozwej skorzanej kurteczce, moglaby by i w rozowych szpilkach ale ten glos ja zawsze wyrozni choc przegiela kapke z ta kolyska w ksztalcie trumny ;P

noo kometa jest super, ale z linkow ktore wyzej dalam widac, ze moj ulubiony to na krawedzi albo reghina, wino taniec na linie hmmm mozna by dlugo wymieniac;)

szkod tylko ze yt jest tak malo jej piosenek;/ i niektore sie powtarzaja ;/

no najej stronie glownej chyba nawet zdjece bylo, ale nie wiem czy juz nie wykasowali zazdroszcze dzieciakowi takiej matki, ale kolyski nie jak dorosnie moze bedzie jaki satan albo cus ;/

A ja zawsze powtarzam, że wolałabym, aby moje dzieci zajmowały się muzyka metalową niźli jakimś hiphopem ;) Może wyssają miłość do "innej muzyki" z mlekiem matki - jak już się kiedyś pojwią ;)

rock gotyk cos daje przynajmniej dzieciak ma pasje zbiera latami na gitare zaklada zespol jakies pasje sie ma a hh?? siedzi pod blokiem piwsko pije albo cus i na scianach wypisuje pierdy ;/