Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Grzebanie innym po

Polecane posty

Ależ my z pesteczką baaaardzo dobrze o tym wiemy :D:D:D:D

Kobietko...pozwól że przemyślę temat Twoich rudych włosów ;)🌻 znikam bo zaraz jadę do pracy ;) odezwę się ;) Iksik ❤️ :P Żona ... pozdrawiam Cię :)

pesteczko 👄🌻 myślę,że masażyk jeden i drugi ;) poprawił Ci nastrój i pomoże w bardziej wydajnej pracy ?:D:D:D:D:D:D:D

Żona 🖐️ ;) Kobietko...tak to jest jak się jest we wszystkim zajebistym :O potem wycierają człowiekiem wszystkie kąty :O :P Iksik .... masuj...mrrrrrrr 👄 :P

jakoś takie ostre grzebanie mnie nie bawi :O echhh kobieta wie najlepiej jak jest dobrze ;)

czyli powrót reaktywacja :classic_cool: oj to dzis będzie gorąco Żona ;) zaczniemy od opisu co masz na sobie a czego zapomniałaś;) Pogrzebiemy :D

Żona tylko mi nie mów żeś goła :P to musi uroczo wyglądać chyba se pogrzebe :)

grzebałam grzebałam iiii wygrzebałam ;) mmmmrrrrr

ha a ja mam jeszcze inne grzebaki:D:D:D:D:D:D więc zapraszam chętne;) :D:D:D:D

czesc xyzed 🖐️ Mnie to ciekawi tylko jedna rzecz dotyczaca Ciebie :) tak z czystej ciekawosci zapytam bo sporo Twoich tematów widze jak nie grzebanie po kieszeniach to prostytucja małzenska wiec i pytan w tej mojej główce sie rodzi wiela:) Gdzieś Ty tego pustaka wygrzebał?:classic_cool:

xyzed o Twoją połowice chyba nie bez przyczyny masz kochankę i jestes szpiegowany ;) ale to tylko moja ciekawosc nie musisz jej zaspokajac ;)

v33 -> a odpowiem :D a mianowicie ze szkolnych wykopalis ino ,że wtedy żech sie nie kapnął ,że to eksponat podrobiony,a że lichy historyk sztuki ze mnie to i dość późno tę wadę odkryłem :D:D:D:D:D Ogólnie mówiąc tylko jednej cechy brakuje jej do bycia idealną żonką:D:D:D:D:D:D Zwyczajna bo se pomyślę,że mnie podrywasz i chcesz mnie doprowadzić do czynów niecnych z Twoją osobą :D:D:D:D:D :classic_cool: