Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Grzebanie innym po

Polecane posty

Twoja wizja wieczorka jest całkiem simpaticzna :D:D:D:D:D:D:D:D Hmmm ten silnik i kobieta? To może tak : nie ten silnik lepszy,który mocniejszy tylko ten który sprawniejszy ;) czyli nie ta kobieta kobieca,która się za taką uważa tylko ta,którą za taką uważają faceci.

Końcówko cudowna :D:D:D :D:D:D ja dziołcha niewykształcona 😭 ale rozumek sprawny mam ;) :D:D:D Nie tłumacz mi prosze oczywistości lecz o Obrotach opowiadaj :D:D:D:D:D:D:D:classic_cool: ;) Ech głupotki mi w głowie :O już dość Cię dzisiaj wymęczyłam , zatem męczyć sobą już nie będe milusiński ;)

HA fakt dobre obroty to jest to ;) co i kotki lubią :D:D:D:D:D:D:D:D:D A o jakim męczeniu Ty mrauczysz???? Toć to prawie orgazmistyczna przyjemność :) :classic_cool: Jeśli to sugestia,że słabawym to .... :p

Wot długodystansowy kociamberek się znodł :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

nie mam nic przeciwko ,aby Ci się spodobało :D:D:D:D:D :classic_cool: ,a żem antyk to już wiesz :D ale całkiem simpaticzny :D

:D:D:D:D:D oj ale kotek bez futerka Ci sie nie bardzo spodoba :( Twoje fanki mnie obedrą ze skóry :O :D:D:D ps. Spójrz kto sie głośniej śmieje :classic_cool: i kto miał...miałłłłłłłł....racje :D:D:D Oj nie wątpię że potrafisz ;) i właśnie się tego obawiam :D:D:D:D ech..uciekam lepiej ;)🖐️ Dziękuje końcówko za cudowną zabawę;) 🌻

:D:D:D:D:D:D:D lubię Cie za te ;) podteksty :D:D:D:D:D:D: i chętnie bym ..... auuuuu tyż żech ło jynzor zachoczył :D :classic_cool:

No ba :D:D:D:D:D No lepiej kończyć później niż za wcześnie ;) :D:D:D:D:D:D:D aczkolwiek uwielbiam szybkie "cyferki" ;) :D

jaki zaś topik??? Miłego dzionka bez bardzo miłej końcówki ;) :D

:) kuka racza ledwoch się wygrzeboł spod papiurów :D:D:D:D:D:D:D:D a tery byk pogrzeboł kaj indzi :D:D:D:D:D:D:D

terozki mom papiórowstręt :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D i jedyny papiór kery moga strowić to yny taki w kerym bydzie napisane np: A przdź ,że pogrzebać w moim kocim futerku :p:D:D:D:D:D:D:D :classic_cool:

:D:D:D:D:D napisałabym :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:classic_cool: ale coik sie boja że daleko mosz i chopecku giry by Cie rozbolały idąc piechty :D:D:D:D:D:D;) ps. przepraszam wszystkich ślązaków za kaleczenie tej jakże piknej gwary :O ;)

Ty sie dziołcho ło moje szłapy nie starej :D:D:D:D:D:D:D:D:D jakby co to mom i bryka kerom se moga podjechać kaj yno chca:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D migosz sie i tela ;P :classic_cool:

:D:D:D:D:D:D:D jak sie o Twe pikne szłapy nie martwić kiedy one potrafia dać człekowi tyle przyjemności :D:D:D:D:D:D:D;) Godosz , że sie migom :P:D:D:D:D:D:D ;) a bo z kotkami tak jest , ze czasem lubią sie pobawić ..uciekaj myszko do dziury ..:classic_cool: :D:D:D:D:D nie godej , że Ty nie ;)

No przeca jo nie myszka :P a Ty sztyjc ściymniosz :D:D:D:D:D:D:D:D Mosz pietra i tela :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D bo wiysz,że ze mnie blank szykowny karlus :D:D:D:D:D:D:D:D:D I do tego antyczny :classic_cool:

Żono to se łykni jako tabulka żeby gowa nie bolała poza tym czytołech,że w czasie seksu produkowano jest jakoś endorfina kero nojleszy ból usówo :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D