Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o g.

jak często uprawiacie sex mając stałych partnerów i mieszkając z nimi??

Polecane posty

Gość gość
Bogdan nie przejmuj się na pewno znajdziesz taką co dorówna Twoim potrzebom. My +50 też jesteśmy od kilku lat dopiero szczęśliwi,że akurat mamy takie samo zapotrzebowanie na sex :) Wcześniej to był koszmar.

Gość pupa blada
Mam 37 to na dobry sex mam czekac okolo 20 lat?? :/

Gość pupa blada
wole jednak kogos konkretnego na boku , do meza juz tak sie zrazilam ze mi ten zal a zarazem obrzydzenie do niego za 20 lat nie przejdzie

Gość elzbietka101
2-3-4 razy w tygodniu, po jakieś 2-czasem 3 wytryski u niego, mnie doprowadza do orgazmu językiem i paluszkami

Gość gość
Do Pani pupa blada.Podaj mi numer tel.a pogawędzimy,ja również tego pragne.Bogdan.

Gość gość
Nie uprawiam seksu z moim partnerem od wielu miesięcy

Gość gość
kazdy ma swoj temeprament osobno, i dodatkowo każdy zwiazek ma swoje tempo i swoj rozkład. poza tym wiele zalezy od diety, stresu itp. o moga byc okresy w ziązku kiesy codziennie a potem miesiąc nic, bo stres pozera cąła energie bo coś w pracy nie tak. nie ma na tym. jak dobrze sie ze soba czujecie to bym sie tym w ogole nie przejmowala. polecam poradnik "Jak to się robi? niezbednik seksualny"

Gość alka34
razem 6lat, sex raz na miesiac on chce czesciej ale ja zmeczona mega marze o snie

Gość gość
Do pokrzywdzonych Pań,którym brakuje sexu.Proszę,możemy popisać,lub porozmawiać mój adres:bogdan.zuber@wp.pl Pozdrawiam cieplusieńko:Bogdan.

Gość Niedopieszczony_
Nam z żoną jak się raz na tydzień zdarzy, to jest nieźle (i to z reguły tylko oralnie). Kiedyś było dużo lepiej, nawet 2 razy w ciągu jednego dnia się zdarzało (chociaż rzadko), a teraz to jakiś kanał. Nie wiem dlaczego, ale kilka miesięcy przed ślubem nagle się jej odechciało i już tak zostało. A szkoda, bo lubię lizać jej szparkę i ona kiedyś też szalała na tym punkcie - nawet sama się upominała. Teraz to nawet jak coś się wydarzy, to wychodzi z tego raczej małżeński obowiązek, niż szczery sex. Razem jesteśmy ok. 5 lat, po ślubie niecałe 2. Niestety czasem sam sobie muszę radzić, bo 2-3 tygodniowe przerwy to lekka przesada. Doskwiera mi to i mam ochotę skoczyć w bok. Wiek: ona 24, ja 26

Gość Sofokles
Niedopieszczony... radzę zaszokuj jakoś żonę... ja wiem... najlepiej przestań stękać ciągle o seksie, może masz jeszcze inne zainteresowania? ;) dobrze też gdzieś wyjechać, coś przeżyć, zaproś przyjaciół... w razie co, to zaproś mnie na jakiś fajny wieczór z dobrą muzą :)

Gość gość
W moim małżeństwie seksu nie ma w ogóle. Nie pociągami męża pod tym względem.