Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizenkq 2453 53

kiedy wasze bobaski zaczely raczkowac

Polecane posty

Gość elizenkq 2453 53

Gość ja bym dała
tak z 6,5 miesiaca zaczela pełzać a 8 miesięcy - raczkować

moj ma niespelna 4 miesiace i juz pelza. Z kazdym dnim robi to sprawniej i mysle, ze za dwa trzy tygodnie zacznie raczkowac. Moje dzieci zawsze wszystko wczesniej zaczynaly, ale ja nie jestem z tego powodu zadowolona, bo trzeba pilnowac kazdego kroku, a jak dziecko zaczyna chodzic w 8 miesiacu to jest jak zawiazac...

Hubert mial 10 miesiecy jak zaczal raczkowac,po dwoch tygodniach stawial pierwsze kroczki a teraz biega,że nie mogę za nim nadążyc:)

Gość a moja córa
za 10 dni skończy 8 miesiąc i jeszcze nie raczkuje. Nawet pełzanie średnio jej wychodzi. :( Tylko do tyłu sie odpycha rączkami albo sie turla. I zębów też nie ma jeszcze:(

16.04. moja córcia nauczyła się pełzać, 14.05. całkiem dobrze raczkowała... Urodziła się 2.11. więc miała wówczas jakieś 5,5 i 6,5 miesiąca.

Gość a moja córa
chciałabym zeby raczkowała:( Jest pogodna, radosna, i wciąż sie przemieszcza, ale to nie jest takie typowe raczkowanie:(

Moja Oliwia zaczeła raczkować dopiero jak nauczyła się chodzić:) ja zaczeła chodzić miała 10msc i 2 tyg i niedługopo tym zaczeła rackowac

Gość Binas
Moje pierwsze dziecko - 7 mies. pierwszy ząb w 10 mies. życia Moje drugie dziecko - 5,5 mies. pierwszy ząb w 5 mies. życia Nie ma się co martwić - każde dziecko inne - te nie raczkujące też wyrastają na inteligentnych ludzi :-)

Moja mała raczkuje od końca 8 miesiąca ( wcześniej jeżdziła na tyłku). Syn raczkował dopiero w 10 miesiącu.

Gość dsfgsfdbfdb
wcale, chodzil od razu:)