LUIZA24 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Cześć.Od dłuższego czasu nie mam miesiączki.Dzisiaj jest 41 dzień i jeszcze nie ma.Brałam luteinę narazie nic.Skończyłam brać 5 lipca.Powiem tyle że się kochaliśmy w kwietniu w czasie miesiączki.Jeszcze miałam miesiączkę od kwietnia do maja i potem od maja do czerwca miałam dostać 30 czerwca i niema.A kochaliśmy się bez zabezpieczenia.I czy wczasie miesiączki można zajść w ciążę bo z tego co czytałam że to są dni niepłodne.A jeszcze mam nadęty brzuch.Zle się czuję.Mam pytanie czy ktoś z was mierzy w pochwie temperaturę.Jaka powinna być temperatura przy ciąży a przed miesiączką lub przy miesiączce.Proszę o odpowiedź.Piszcie czy macie takie same problemy co ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolka89 Napisano Lipiec 9, 2008 Zrób test, będzie bardziej wiarygodny niż nasze domysły na forum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezapominajka20 0 Napisano Listopad 29, 2008 Piszcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona86 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Piszcie dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joleczka120 0 Napisano Maj 30, 2009 Był test robiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach