Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniolek2909

O facetach

Polecane posty

Gość Aniolek2909

Co o tym myslicie.. wiem głupota.. kupilam druga karte i zaczelam pisać do mojego faceta, przedstawilam sięjako milena i jakieś sraty taty dupa w kraty.. i on zaczal ze mna pisać.. skurczysyn nawet na kawę mnie zaprosil... podczas gdy do mnie nie ma czasu nigdy napisać... i gdy mi wmawia że nie ma czasu.. wypisuje z milena;) dupek...

Gość tweedy...e
daj sobie z nim spokoj, dziewczyno!!!

nie o facetach tylko o twoim facecie więc nie uogulniaj a jak ty mas czas bawić się w takie gierki to raczej z tobą coś nie tak

Gość Aniolek2909
Od dłuższego czasu nam się nie układa.. teraz jest w pracy chcialam żeby po mnie przyjechal napisal że nie ma czasu.. ale milenie zaproponowal kawe i nawet ze po nią przyjedzie jak mu napisała że nie ma czym... wsciekla;(

Gość LiiLiia
macie kryzys, on jest tylko czlowiekiem, wiec szuka urozmaicenia, to jest nie fair, ale wybacz mu to i zakoncz ten zwiazek. U mnie bylo podobnie, szukalam czegos nowego, monotonia wkradla sie do naszego zwiazku. Zaczęlam mieć "złe mysli, ochote na to na co nie powinnam, doszlo do pocalunku z kims innym..wtedy stwierdzilam ze nie ma sensu ciagnac tego dalej, bo bylo mi z tym dobrze! a przyprawianie rogów to coś co sprawia ze zwiazek traci dla mnie sens..