Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda susuo

czy ta metoda jest skuteczna ????????POMOCY!!

Polecane posty

Gość wiem że nie
owszem to jest bardzo duża różnica ale jak już napisałam kobieta nie spodziewająca się ciąży często nie zauważa że coś jest nie tak

Gość czyzby kolejna z urojona
taaaaaaaa, robta jej wode z mozgu, naganiaczki urojonych ciaz...ŻAL.PL OKRES A PLAMIENIA TO DWA ROZNE POJECIA wiedza nie boli i wystarczy pojsc do lekarza, co wydaje mi sie przekracza czyjes mozliwosci jak widze :O

Gość wiem że nie
dziewczyno uspokój się!!! i pomyśl troszkę

Gość młoda susuo
dziewczyny , ok , dzieki za te rady i komentarze , trzymajcie kciuki zebym dostala okres , a wiara ma duzo , bo jego rodzice nieakceptuja tego , ale on powiedzial ze ma 18 lat i nic mu nie moga zrobic i on mnie kocha

Gość młoda susuo
czyli plemniki nie mogły przedostac sie przez lateks? to były gumki NEW CARRES ze srodkiem plemnikobójczym , zawsze sprawdzane

Gość młoda susuo
chlopak mówi ze niepotrzebnie sie martwie mimo ze do okresu jeszcze ponad tydzien , mówi ze z tego stresu okres mi sie spozni , ale ja mimo to ... jakos sie boje mam zle przeczucia :O

czy Ty widzisz co piszesz? plemniki przez lateks... wiec po co uzywac prezerwatyw...:O ehhhhh dzieci dzieci ..... wakacje sa i sex wam w glowach tylko :O

Gość młoda susuo
przyznam ze ochote na seks mam , ale rozpoczełam współzycie z moim chlopakiem po 10 miesiącach chodzenia , jestesmy ze soba rok , gdybym była naprawde głupia to bym odrazu poszła z nim do łózka , a on powiedzial ze d mi czasu tyle ile chcem, dlatego zapisalam sie do ginekologa panstwowo na 30 lipca -to juz bedzie po okresie , a puki co to gumki+wytrysk na zewnątrz (zawsze) ROZUMIECIE MNIE?

Gość młoda susuo
ALE SŁYSZALAM ZE GUMKI MOGA Byc fabrycznie uszkodzone nieraz , a wpłynie (przed wytryskiem) tez są plemniki

MY cie rozumiemy ale nie wiem czy to w druga strone dziala wytrysk na zewnatrz, prezerwatywa cala wiec o co Ci chodzi?????????

Jakze to tak. Nie ma mowy o ciąży... chyba ze była uszkodzona. a nwet, to pzrecież wyciągał pzred. no prosze Cię. Nie ma ciaży.

Gość młoda susuo
dziewczyny , oby było tak jak mówicie , bo rodzice chyba by mnie zatłukli jakbym była w ciazy

my to sie juz chyba spotkałyśmy w innym temacie hehe ;) wiuesz, u mnie z rodzicami jest tak samo jak u Ciebie. chyba by mnie zabili. dlatego decyduje się na tablety... skuteczność duża. a ile amsz lat, jak mogę spytac?

Gość młoda susuo
mam 16,5 dokladnie a ty ile masz lat? miła jestes:)

o, ja myślalam, ze na tym forum tylko ja jestem taka młoda. 17 latek :) Myślę, ze się dogadamy :)

Gość młoda susuo
o miło mi , a wracając do tematu to powiem ci ze boje sie , mimo ze mój chlopak by mnie niezostawil z ciaza , kochamy sie , wiem ze niektórym to sie głupie i smieszne wydaje ale ja mysle ze to milosc , mimo iz wiele nas dzieli , ale narazie dziecka nieplanujemy a ty ile ze swoim jestes?

Gość karolka89
ech... odetchnij głęboko, uwierz, ze nie jesteś w ciąży BO NIE MASZ Z CZEGO BYĆ, a żeby być pewną gumek kupuj je w aptece a nie w kiosku. i już skończ się stresować, a jesli masz się stresować nadal to przestań współżyć aż do momentu kiedy dostaniesz tabsy, bo inaczej zje Cię stres - nieuzasadniony.

no koleżanka wyzej ma racje... naprawde już przestań się stresować, nie ma czym. ja na początku też brałam gumki, tyle że zawsze do końca. I nie jestem w ciąży. Pewnie jesteś początkujaca w tych sprawach, też miałam stresa :) susuo, z moim facetem jestem 9 miesięcy... też wiem, ze by mnie nie zostawił z dzieckiem :_ ale jednak jak sie już współżyje, tzreba pamiętac o konsekwencjach i się odpowiednio zabezpieczyć ;] a Ty? ile jestes?

Gość młoda susuo
ja jestem ze swoim rok , ale powiem ci ze mam przerabane , kazdy po nas "jezdzi" ze inna wiara . wiesz jak to jest , ale my sie niedamy , ja skoncze 18 lat (mam nadzieje ze jeszcze bedziemy razem) to chcemy razem zamieszkac , ale zobaczymy jak to bedzie

Gość młoda susuo
my sie do konca nie kochamy mimo ze gumka jest , bo moze peknac , ustalilismy ze jak bedą tabletki to wtedy do konca :), ale puki co to czekam na okres , mam nadzieje ze bedzie :O

inna wiara? w sensie co? wiesz, u mnie też srednio kolorowo jest. ja ze swoim też chciałabym zamieszkać, ale moi rodzice oporowi chrześcijanie chyba by sie wyparli mnie... ale co zrobić. trzeba iśc dalej.

Gość młoda susuo
blumbleee--> moi tez chrzescijanie , i ja tez , do koscioła chodzimy , ja chodze tez bo chce , a mój chłopak świadek jehowy- mam masakre w domu , ale jak ukoncze 18 lat to rodzice nic juz niezrobią , wyobraz sobie ze jestem jedynaczką , pilnuja mnie , masakra , mam dosyc

Gość młoda susuo
blumblee , bedziesz tu jutro na tym topiku? fajnie sobie tak pogadac , kto ma podobny problem.. :)

Jutro chyba nie, najwyżej późnym wieczorem :/ heh mi też tak miło :) mój chopak też jest chrześcijaninem, jego rodzice to luzik, mogę u niego nocować czy coś, zamieszkać z nim kiedyś spoko, ale moi to masakra :/ tak samo mnie pilnuja i na mało ogólnie pozwalają... jakby oni wiedzieli co ja robię to by się zdziwili ;] hehe

Gość młoda susuo
blumble , bedzie dobrze :) , powodzenia , pozdrawiam i do jutra pa:)

Gość młoda susuo
jestem , witam ale nadal mysle o tym...:O i boje sie ze wpadlismy

Gość młoda susuo
jak okres mi sie bedzie spoznial to zrobie test, ale poki co to czekam na okres który ma sie pojawic 19 lipca

Gość młoda susuo
bardzo mnie to stresuje a chlopak mówi ze okres mi sie spozni przez stres

Gość młoda susuo
bumbleebee --> jak zaglądniesz dzis na kafe to sie odezwij