Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babay

kochamy sie po przyjacielsku! mozna tak???

Polecane posty

Gość babay

on ma dziewczyne , ja jestem wolna spotykamy sie czasem i kochamy sie . czy to jest normalne? co o tym sadzicie?

Gość aaaaa zalosc zalosc
:O normalnie jestes dzi****

Gość babay
czemu dziwka? przeciez jestem wolna. to on powinien miec wyrzuty sumienia.

Gość metka lososiowa z indyka
> rewelacja A u nas to nazywaja szmaciarstwem :)

Gość iweo
ja bym tego nie nazwal kochamy tylko kopulacja

Gość czarna woda
po przyjacielsku dajesz mu dupy a on po przyjacielsku z tego korzysta.

Gość babay
a m0oze na odwrot?? on po przyjacielsku daje mi chuja a ja po przyjacielsku korzystam z tego?? dlaczego niby jestem korwa? przeciez jestem wolna . kazdy robi to co lubi. po co sobie czegos zalowac jesli sie ma ochote na cos. zycie jest takie krotkie.

Gość tweedy.e
dobrze robisz a cala reszta - nie chrzancie ! jestes wolna, korzystasz z jego ... mi to raczej wyglada na meska dziwke!! hehe

Gość życie...
Obyś Ty kiedyś nie znalazła się na miejscu tej jego dziewczyny. Oby twój facet którego kochasz nie bzykał swojej koleżanki... tak po koleżeńsku... Albo nie...? życzę Ci tego, mam nadzieję, że któregoś dnia zmądrzejesz, postawisz się na miejscu tej dziewczyny... Zreszta dla mnie jesteś zwykłą szmatą. Zamiast poszukać sobie wolnego faceta to doprowadzasz do tego że zdradza swoją byłą. Dajesz mu dupy a on korzysta, śpi z Tobą a potem z nią... Brak honoru jak widze...

Gość babay
meska czy nie meska dziwka co za roznica. sex jest dla ludzi nie??

Gość tweedy.e
facet nie jest debilem, sypia z nia z wlasnego wyboru, majac dziewczyne, nikt go nie zmusza! to raczej on jest w tym przypadku szmata! ona jest wolna i korzysta !

Gość no oczewiscie ze facet jest...
...meska kurwa... a ty sie ciesz ze tak ci fajnie :)

Gość do babay
U mnie jest odwrotnie. To ja jestem wolny a ona ma faceta. Spotykamy się, sypiamy ze sobą, uprawiamy namiętny seks (często bez zabezpieczenia). Dodam, iż żadne z nas nie ma żadnych wyrzutów sumienia. Wcześniej (kilka lat temu) żaliłem się na tym forum, jakie kobiety są złe, wyzywałem je od najgorszych (za kłamstwa i zdrady). Teraz moje życie się odmieniło, kobiety chcą się ze mną spotykać, ale zawsze sobie mówiłem że nie będę jadał z kilku misek jednocześnie, toteż sypiam tylko z tą. Nie muszę nawet kupować kwiatów, zasypywać ją non stop sms'ami i prawić czułych słówek, robić z siebie frajera jak wcześniej z innymi. Z tego co wiem, jej facet nie zadowala jej emocjonalnie ani seksualnie (w dodatku nie zamierza się zmieniać bo jemu seks raz na 2-3 tygodnie wystarcza - jak widać, jej nie). Pozdrawiam :)

Gość jacek1982
dobre dobre walicie tego chuja w rogi :)

Gość babay
no nie przesadzajmy .t o moj przyjaciel nie ciesze sie jak dziecko ze z nim sypiam. wiem ze ja robie zle no i on tez . tylko ze cholerka jasna jest to cos miedzy nami jakis magnes. poprostu pozadanie.

jakkolwiek by to nie nazwać, to na pewno nie jest to "po przyjacielsku". Po przyjacielku to można do kina wyskoczyć, na piwko, powygłupiać się, nawet poflirtować, ale nie rżnąć się. No bez żartów

Gość betix
no to po jakiemu to? my sie przyjaznimy i zadne z nas nie mysli by byc ze soba tak na powarznie.

Gość babay
hej!! kto pisze w moim imieniu?? co za durnota wsrod tych ludzi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pewnie że można :p też to przerabialam ;) tak, i troszkę inaczej....

Gość babay
no i jak to sie zakonczylo? kto powiedzial dosc? ty czy on?

Ja powiedzialam dość. On ostatnio nawet do mnie pisal i prosil o spotkanie itp ale jakoś tak nie mam ochoty się z nim widzieć. Szczerze to dostalam to czego chcialam to teraz może spadać :p

Gość babay
a my wlasnie chcemy jeszcze i jeszcze no i juz kiedys to konczylismy powiedzielismy dosc . ale jakos ciagle sie po jakims czase umawiamy. wiem z e to jet zle ale tak jakby silniejsze od nas.

Gość babay
glupia ta moja sytuacja