Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RaniV

Jak on mógł mi tak powiedziec? Mąz po 16 latach małżeństwa?

Polecane posty

Gość o jenki
Ale zamiast mowc,ze jestes gruba autorklo facet mogl Cie zabrac na tenis czy cokolwiek innego. Razem spalic gte kg;)

\"osoby o tej samej wadze, o tym samym wzroście , o różnych stopniach wysportowania i o róznych budowach ciała- mogą mieć róznice na wadze nawet 10 kg.\" zaraz udowodnimy, ze autorka jest bułgarską sztangistką i przy wzroscie 175 cm i wadze 84 kg jest wysportowana :D:D A moze to była pływaczka z NRD? :P ja mam 180-181 cm wzrostu i waze 93 kg :D

Gość Kamilahjdsl18
ja miałam sytuacje ze chłopak zaspokajał sie przy mnie ja spałam byłam w ubraniu ja 18 lat on 23 lata nie był to prawiczek ile miał dziewczyn nie wiem

Gość Kamilahjdsl18
wiec chyba jak facet moze sie podneicic dziewczyna w ubraniu to co za problem zeby naga sie podniecac

"facet po 3 tygodniach ma pełne jaja i wyrucha wszytko !!!!!jak leci Komiczne jesteś PALANT kawał idioty i chu ja na kaczych nogach . ot to siedzisz tu od 5 rano ,kiedy ty głupi ch*j u śpisz pracujesz dupisz ???" wybacz, ale nie potrafie wejść w odpowiednią, Tobie bliską, konwencje lingwistyczną, by odpowiedzieć Ci w sposób, ktory uznasz za zrozumiały :D

Gość kasikonik
kuźwa , komiczne, może jest grubokoścista i ma wielkiie bufory? wiesz ile potrafi ważyc taki bufor? :P

Gość o jenki
Komiczne jetes niski jak karzelek.

Gość Twój stary to impotent
Komiczne to ty gruby wieprz jeste s fuj jj:( wiedziałam ,że kawał paszteta z ciebie :P

"wiec chyba jak facet moze sie podneicic dziewczyna w ubraniu to co za problem zeby naga sie podniecac" bo on ją oglada od 17 lat... dla niego jej sexapeal jest podobny do sexapelatu wagonu z węglem...

o jenki ---> :O Masz jeszcze coś mądrego do "powiedzienia" na temat stosunku wzrostu do wagi??? A może nam rozwiniesz temat, gdzie Ci tak wychodzi przy wzroście 176 cm i wadzie 55? :O

Zorganizuj intymna kolacje z winkiem. Potem zabierz sie za jego malego piesc go i caluj. On wtedy nie bedzie myslal czy jestes gruba czy chuda. Jezeli go to nie ruszy to jest impotentem, ale to nie znaczy ze nie moze ciebie bardzo dobrze zadowolic.

No wlasnie - pytanie do autorki - robisz (tzn czy robilas wczesniej) loda swojemu facetowi?

Nijaka666666 ---> tak, i co ma jeszcze zrobić gościowi w nagrodę za ten cudowny rok "szczerości" i wysiłku w zmianie sytuacji??? Może jeszcze na drzewo wejdzie i pokaże jakąś małpią sztukę? problem nie tkwi w winie i kolacji

Gość o jenki
klaudka w ogole nie rozumiem Twojego pytania. Jak juz napislaam, nie sadze zebym byla gruba ale jezeli dolozyc by mi 20 lub 30 kg uwazam,ze nie jest to osoba w sam az tym bardziej szczupla i nie chce tu obrazac autorki, ale naprawde sa teraz bardzo fajne sosoby gdzie razem moga postarac sie o lepsze samopoczucvie, akurat w tym wypadku dotyczace wagi.

Nijaka dobrze prawi :) Ale dobrze byłoby gdybyś z nim pogadała - że jest ci przykro, ze tyle czasu przed tobą to ukrywał, że zdajesz sobie sprawę, że musisz zrzucić co nieco, ale to nie potrwa tydzień, i ze potrzebujesz jego wsparcia w tej walce. O ile rzeczywiscie waga nie jest tylko pretekstem.

klaudka zgadzam się z toba.Chyba warto wreszcie usiasc i porozmawiac szczerze i w jedną lub druga strone.Nie moglabym zyc w takim zwiazku.

Gość boriss
Będzie myslal, jesli nie podoba mu się otyła żona, to nie pomogą zadne kolacje, makijaze, czy pyszne obiadki. Przeciez sam siebie nie oszuka i nie wmówi sobie, ze mu sie nagle podoba. Spróbujcie drogie panie np. wmówić sobie, ze podobają Wam się brudni faceci, bez kasy i koniecznie chamscy. I rozpowiadajcie kolezankom, ze jesli ktoras woli czystych, przystojnych i szarmanckich to na pewno jest oziębła. Litości. Najpierw dieta i cwieczenia, a potem cała reszta. Facet doceni juz sam fakt, ze sie staracie, ale nie zaczynajcie od konca.

Gość kasikonik
to nie autorka ma sie zaczac starać o niego. Ona jedynie powinna sprawić, by to on sie zaczął o nią starać.... :O

Gość Kamilahjdsl18
mozna sie podniecic bez specjalnych ceregieli chyba czasem to moze bzdura podniecic

Gość kur
komiczne nie podniecaj sie ze masz93 kg jesli masz 170 w kapeluszu

Gość kur
masz 178? no to juz masz nadwage he

Gość Kamilahjdsl18
a czasem własnie obojetnosc działa najbardziej chłopak podniecił sie mna jak byłam ubrana całkiem i sie zaspokoił przy mnei śpiacej wiec totalnie nic nie robiłąm

Gość kasikonik
jednym ze sposobów jest zadbanie o ciało. Podam inny przykład: małzenstwo z długi stażem, 2 dzieci. ona przy kosci, on z brzuchem kazał sie jej odchodzić: zrobiła sie na laske( on dalej z brzuchem) ożyło zycie erotyczne: zaszła w ciąże, sama nie wie jak. Kazał usunąć (choć maja full kasy, ona nie pracuje-nigdy nie pracowała) usunęła, utyła 30 kg. :O

Gość kasikonik
wnioski: odchudzać sie trzeba nie dla kogoś, lecz dla siebie samej

"to nie autorka ma sie zaczac starać o niego. Ona jedynie powinna to jest związek, co to za różnica kto w danym dniu się "stara", inicjuje seks??? Jesli jest wszytko wporządku, to może to robić zrówno kobieta, jak i facet. Ale jeśli jedna strona jest bojętna, nie wykazuje żadnego zapału, inicjatywy miesiąc, dwa, trzy ... rok to, trudno wymagać od drugiej strony, żeby się gimnastykowała jak małpa na drążku

Gość Kamilahjdsl18
tu nie chodzi o wage moze byc zwykłą dziewczyna i nic nie robi a facet sie podnieca ato nie był pojedynczy przypadek bo przy mnie kiedys tez facet po 40 tez sie podniecił i sam sie zaspokoił przy mnie

Nijaka Nikt nie lubi rozmawiac na trudne tematy,poza tym nie rozumiem,z jakies racji seks?Facet od roku sie nie stara,a ona ma sie poswiecac,bez przesady.Najpierw rozmowa i uwazam,ze autorka topiku tez powinna mu wygarnąc co nieco,podejrzewam,ze jej maz tez nie jest miss uniwersum.

Gość zmanierowany krytykant
dla mnie to ona ma 30 kg nadwagi. autorko -jakim CUDEM nie zauwazylas ze nie jestes juz szczupla. jakim CUDEM tobie to nie przeszkadza. pal licho tego meza, ktory zachowuje sie jak prostak, choc wlasciwie nie wiem jakie zachowanie byloby odpowiednie gdy kobieta sama nie ma refleksji dotyczacej wlasnego wygladu. masz az 40 lat? chyba dopiero. trudno mi powiedziec czy POWINNAS schudnac jesli jestes szczesliwa z ta waga. pewnie nie. ale nie badz zdzwiona, ze inni widza w tym nadwage, wrecz tusze. ale to jest jeden problem a drugim jest twoj maz, ktory zachowuje sie jak kretyn. takie tresci mozna przekazac normalnie i nie po roku.