Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RaniV

Jak on mógł mi tak powiedziec? Mąz po 16 latach małżeństwa?

Polecane posty

kamila sory ale o co ci chodzi piszesz piszesz piszesz - jakbys nie wiedziała, że facet czasem wali kobia i nie ważne gdzie

Gość o jenki
Oj Kamilka bredzisz juz. Jak kobietka bedzie bardziwj pewna siebie to naprawde nie powinno byc problemu.

Gość Kamilahjdsl18
wazne jak sie zachowujesz w stosunku to faceta chyba tak jest nie wiem moze sie myle ale facet moze sie byle czym(nawet obojetnoscia)poniecic

facet może się obojetnością podniecić ??? a to dobre wypróbuję:D co innego jest chec zrobienia sobie dobrze w jakim tam banalnym momencie a co innego byc gotowym n stosunek- nie w takiej sytuacji obojętność nie podnieca

Gość Kamilahjdsl18
moze i sie faceci czesto zaspokajaja ale raczej chyba nie przy kobiecie tylko chyba w samotnosci ja tutaj tylko chciaąłm nadmienic ze faceta moze tak podniecic dziewczyna na podstawie tego jak sie zachowowuje ze nawet jej nie musi widziec nago aby sie tak podniecic zeby nei mógł sie opanowac z tego wynika ze nie o wyglad chodzi najbardziej facetom

Gość kasikonik
myślę, że mozna być bardzo sexowną apetyczną grubaską, ale grubaska z celulitem to już sexowna nie jest ... :O

Wydaje mi sie ze autorka nie ma dużej nadwagi..no moze troszke, ale ona nie jest juz nastolatką i to nie jest takie proste utrzymać tą wage. ( hormony itp) Zresztą to wszystko zalezy od budowy, kosci itp. Np. moja mama przy wzroscie 158 wazy prawie 70 kg, i nie jest az taka gruba, ot taka sobie kuleczka, ale ojciec nigdy jej na ten temat nic zlego nie powiedzial :/

Gość kasikonik
z drugiej strony to dosc chamski i prymitywny numer spuszczać sie przy spiacej dziewczynie :O

a widziałaś grubaskę bez cellulitu?? co innego jest mieć kobiece kształty gdzie ma się duża pupe, duże cycki, szerokie biodra i wciąż ma się wcięcie w talii normalną twarz bez 10 podbródków a co innego jest poprostu utyć

Gość a co to jest
tusza nie robi się w jeden dzień, tyje się dzień po dniu, tydzień po tygodniu - dziwi mnie, że mąż naszej bohaterki nie reagował 10 kilogramów temu... jeśli jest się z kimś taki czas, jak nasi bohaterowie to o swoich spostrzeżeniach się rozmawia, można napisać list, maila, zaśpiewać, wystawić teatrzyk kukiełkowy, a potem kupić karnet na basen, zapisać zonę w prezencie na siłownię, kupić jej dres i rower... jest milion sposobów na komunikowanie i dawanie do zrozumienia mężowi sie nie chciało - łatwiej odwrócić się tykiem i rzucić do żony: brak seksu to Twoja wina, bo utyłaś a co gdyby Ci ucięło nogę? a co gdybyś się poparzyła? ludzie się pobierają i obiecują być ze sobą w biedzie, w chorobie itp itd dla swojego własnego zdrowia zainteresuj się aerobikiem w pobliskiej siłowni - a mężowi powiedz, że on też się posuwa w latach, że kiedyś sam może utyć, wyłysieć, mieć problemy z erekcją miłość to akceptacja

Gość a moze jednak.....
Problem nie tkwi w wadze. Owszem, polecam aerobik 5 razy w tygodniu i odstawienie tlustych/slonych/slodkich produktow, od tego az tyle zmarszczek nie powstanie i zarowno wyglad jak i samopoczucie sie poprawi;) Mysle, ze Twoj maz cos ukrywa, niekoniecznie romans ale cos na pewno. Nie tak dawno sama myslalam, ze facet stracil mna zainteresowanie bo waze za duzo, zwlaszcza, ze kiedys cos napomknal o traceniu wagi, nie wprost ale jednak. Efekt? Wylalam z siebie siodme poty, przeszlam na diete i kiedy po osiagnieciu celu (plaski brzuch, szczuple uda i ramiona) dumna jak paw stanelam przed nim....nie bylo zadnej reakcji, ba, byl bardziej niz obojetny. Okazalo sie, ze po prostu nie byl juz mna zainteresowany (po zaledwie kilku miesiacach spotykania sie) i chcial abysmy tylko byli przyjaciolmi. Pewnie doszedl do wniosku, ze woli brunetki:p

Nijaka666666 ---> ale problem probemowi nierówny. Co innego jak się w miarę systematycznie reaguje na pewne rzeczy, jak partner nas dopuszcza do problemów, a co innego, jak jest rok totalnej klapy, obojętności, ciszy w temacie - nie sądzisz, że trudniej jest w drugim przypadku??? Przeiez to oczywiste

Gość zmanierowany krytykant
Ike...właśnie byłam nad morzem i wyobraź sobie, widziałam dziesiątki szczuplutkich dziewczyn z okropnym cellulitem. tak. i setki grubasek bez. :D:D:D

Gość o jenki
Jak acet sie stara to my tez to robmy. Ale najwazniejsyzm jest dbac o siebie dla Siebie.

ano mógł i co wielkiego , skoro tak uwaza , ze jestes gruba to powiedzial co mysli i nie sposób sie na tym rozwodzic . Problem lezy gdzie indziej !!! bo nie wierze w to iż momo iz jestes za gruba to on nie ma ochoty na sex - to facet !! i nie musi miec w łózku osoby go podniecajacej by sobie ulzyc !. rozumiem gdyby sex - jego czestotliwosc zmalała - wtedy to co mówi było by do przyjecia , ale skoro jak wyczytalem prawie wcale go nie ma to co ? nagle jego libido zmalało ? no to do lekarza go trzeba wysłać bo coś jest nie tak ! albo - ma kogoś innego kto zaspokaja go w sensie sexu . nie widze tu innej drogi , a to ze Tobie sie wydaje ,z e ie ma nikogo moze sie tylko Tobie wydawać , ja zas też moge sie mylic .Wszystko co pisze pisze po sobie , tez mam lat 43 a sex mam codziennie i to nawet nie jeden raz , zona bywala w ciazy lecz to nie sprawiło iz nie mialem ochoty choć wygladała wtedy wcale nie sexownie - ale --- trudno sie obudzic w nicy kiedy stoi , lezec obok zony kobiety i sobie go nie wlozyc , czy tez nie pzrejsc do sexu i wcale to w takim wypadku nie musi byc atrakcyjna kobieta ! byle by była w ogóle jakaś !! tak dziala facet - tak mi sie bynajmniej wydaje . Bo nie sadze by facet umial zapanowac nad wzwodem i checia kiedy to sie bardzo chce , kobieta lezy obok w dodatku swoja w dodatku zona w dodatku wolno mu i nic !@!

rzeczywiście dobre usprawiedliwienie dla grubych że chude też mogą mieć cellulitis

Gość kasikonik
zdarzyło mi sie kiedyś zacząć tyć w związku- od czasu, gdy mój ex stracił ochote i zaczał na mnie patrzyć krytycznie. Czułam sie brzydka i nieatrakcyjna jako kobieta- i niekochana. im dłużej ten stan trwał, tym bardziej sie pasłam. Doszłam do siebie dopiero po rozstaniu. ludzie w związku sa jak naczynia połączone. łączy ich łożko, kuchnia i styl życia- a to ma skutek w postaci wagi.

Gość mfglf
Nie da się zmienić gustów. Facet ożenił się ze szczupłą, zgrabną laska, ateraz ma hipopotama. Naprawde moze się brzydzić i nie ma to nic wspólnego z miłoscia. Po prostu czuje wstret. Zresztę gdybym tyle ważyła też bym do siebie czuła odrazę. Naprawdę możesz go nie podniecać i tyle

Klaudio droga... zauwaz, ze faceci maja nieco inną postawe... kobieta bedzie truc facetowi nad uchem - zacznij sie myć, odchudzaj sie, zrób cos ze sobą... facet nie jest typem dupotrujca... czy naprawde uwazasz, ze nie mozna wymagac od kobiety by byla zadbana - ze facet powinien jej o tym mowic?

Moim zdaniem w tym wieku już nie powinniscie sie \"kierać\" bo moim zdaniem jestescie za starzy.

Grubaski też, oczywiście;). Tylko, że sam cellulit wygląda okropnie zarówno u jednych, jak i drugich:(. a o czym świadczy? O złych nawykach zywieniowych i braku ruchu. W konsekwencji prędzej czy później doprowadzi to do tego, że te szczuplutkie laseczki prawdopodobnie też sie upasą...prawda???

z kobietami w ogóle jest tragedia- baba się obraża- my koleżance często delikatnie szeptamy, że powinna spróbować się odchudzać - widząc jak żre na potęgę a on od razu się obraża i zwala to na zatrzymywanie wody w organiźmie. ta wody.chyba tony frytek ketchupu, majonezu, pieczonych kurczaków, golonki itd...... moja siosta też jest przy sobie- też się wiecznie odchudza zapiekankami i colą i niechby ktoś spróbowal powiedzeć, że za duzo waży

Gość mfglf
Nie rozumiem jak mogłas sie doprowadzić do takiego stanu. Weź sie w garść dla swojego dobra. Wyobraź sobie ze jemu nagle przybywa 20 kilogramów.

czesc tescie unijny. milo cie widziec

Gość kasikonik
uwaga, ten test IQ kosztuje słono, czego sie dowiesz po zrozbieniu go

Gość kasikonik
poznasz wynik testu jak zapłacisz

a ile kosztuje dowiedziec sie jutro :D