Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość massi_29 I PÓŁ

CZY W CIĄŻY MOŻNA ZROBIĆ SOBIE BALEJAŻ I ILE TO KOSZTUJE??

Polecane posty

Gość massi_29 I PÓŁ

Do tej pory farbowałam włosy na jeden kolor, ale chcę zrobic balejaż tytlko nie wiem, czy w ciąży jest całkowicie bezpieczny i ile mniej więcej kosztuje? chodzę do dośc dobrego fryzjera i za normalna farbę plus ścięcie płacę 150 zł.

Gość ala35*
najlepiej zrob po 12 tygodniu wtedy dziecku nie grozi juz tak czeste poronienie jak wczesniej ja tez czekam hehe jeszcze 4 tyg

Gość ala35*
ja w pl tez placilam 170 za pasemka w lorealu ale wlosy mi sie szybko niszyzly robie teraz calosc farba loreala w domu i w lepszej kondycji sa wloski

dobrze ze mi robi znajoma kolezanka fryzjerka balejage, która ma zakład bo tyle kasy płaciecie ,, szok

ja pierwszy raz poszłam na farbowanie jakos w 13 tygodniu potem drugi raz jakoś w 35 tygodniu. za pasemka i ciemny kolor 200 zł

Gość ddllddlldl
Ja placę 150 za sam belejaż, przeciętny zakład. Możesz śmiało robić, bo balejaż w przeciwienstwie do farby jest tak nakładany, że farba nie ma kontaktu ze skórą głowy.

to nie chodzi o to czy farba dotknie skórę głowy czy też nie ale o ten zapach. w końcu to sama chemia

Gość ala35*
no wlasnie chodzi o zapach amoniaku wiec radze rob po 12 tygodniu