Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

100krotka83

szukam koleżanki... przyjaciółki - Lublin i okolice

Polecane posty

Jakby coś to piszcie,też chętnie poznam jakieś fajne dziewczyny do pogadania,mam 26 lat. atabe85@o2.pl

Gość blacksunrise
Gapa ze mnie ;P zamiast 'pl 'powinno być 'czyli' blacksunrise20@gmail.com

Ktoś zagląda jak przychodzi mail że ktoś coś napisał:) ale ogólnie to cisza widzę jest, jesień się zaczęła może coś się ruszy.

Gość szukam koleżanki z lublina
najlepiej żeby nigdzie nie uciekła na weekend albo jakieś dłuższe wolne :) do pogadania, pójścia na zakupy, spacer, do kina, na basen, gdziekolwiek :) mam chłopaka ale pracuje daleko a poza tym z koleżanką to co innego można o wszystkim pogadać. jestem otwarta, szczera i można na mnie liczyć :)

a dodam jeszcze że mam 23 lata ;P

i cisza. ps. masz wiadomość :)

Gość justynaaaa23puławy
Ja jestem z Puław, wynajmuję tutaj mieszkanie. Mam 23 lata i również szukam przyjaciółki

A może zbierzmy się gdzieś jakoś żebyśmy mogły wszystkie naraz się poznać bo tak widzę że piszemy z kilkoma dziewczynami i one piszą z kilkoma, a może lepiej od razu się wszystkie spotkać i poznać, będzie Nas więcej będzie raźniej i weselej, a później się będziemy dogadywać i "docierać ", co Wy na to? nie krzyczcie jak coś, tylko proponuję :-)

Gość gosia23puławy
Hej, widzę że jest ktoś z puław :) Ja też studiuje w lublinie :) może dasz mi jakiś namiar na siebie Justyna to może byśmy mogły razem jeździć, mam autko :) w sumie to jest do każdej która miałaby po drodze :) no i spotkać sie pogadać też, i takie tam babskie sprawy :)

heh jak będzie jakieś spotkanie na piwko w większym gronie to ja też się piszę, rodowita lublinianka :classic_cool: więc się łapię w wymagania, tylko dajcie cynka co jak i gdzie

a moze by juz tak teraz ustalic jakas date, np w ktoryś piatek, czy sobote, np 7 albo 14 stycznia, o godzinie 16, pod brama krakowska, przyjedzie kazda ktora bedzie mogla i wybierzemy się na jakies piwko :) co Wy na to?

Gość atabe 85
kurczę ja różnie pracuję i ciężko mi powiedzieć kiedy mogę, zapraszam na wizaż tam się będziemy na bieżąco umawiać bo ten wątek coś padł, a tam im nas więcej tym większe szanse że coś się uda:)

Gość gosia23puławy
zbuntowana20, wiec ty tez z pulaw jestes? :) czy coś źle zrozumiałam? :) czarna gorzka to przecie nawet we trzy sie możemy spotkać ;) tylko ustalic trzeba kiedy :) mi pasuje po sylwestrze, przed mam troche roboty :)

ja melduję swoją gotowość, jest już po sylwku, mam czas ;) ale zajrzę jeszcze co się na wizażu dzieje, może się połączymy

Gosia źle mnie zrozumials, ja z Lublina jestem, ale to przeciez bez znaczenia ;)) wazne ze przebywasz w Lublinie i masz ochotę się spotkac! :)

Gość atabe 85
ja zgłosiłam gotowość na wizażu także czytać i się umawiać:)

Gość gosia23puławy
ja też zgłaszam gotowość! :) tylko niech ktoś termin rzuci :)

Gość gosia23puławy
kurcze kurcze kurcze, akurat sobota? :D a na tygodniu się nie da? bo ja mam korki w soboty :( i to w puławach. hmm poproszę termin na tygodniu :)

Gość atabe 85
w piątek ten co będzie jest spotkanie myslę koło 18 gdzieś w barze w Lbn a później dla chętnych jakieś dicho, także jakby jakieś chętne były to piszcie