Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

100krotka83

szukam koleżanki... przyjaciółki - Lublin i okolice

Polecane posty

Gość Lublinianka2
Witajcie, dołączę się do waszych postów :) Mam 23 lata, mieszkam w lublinie od urodzenia i tu też studiuję dziennie. Szukam koleżanki w podobnym wieku, również rodowitej lublinianki. Kogoś z kim mogłabym pójść na siłownie, koncert albo jakiś alternatywny film, ogólnie powłóczyć się po mieście :) Z ludźmi z liceum moje kontakty dawno się urwały, a na studiach utrzymuje tylko luźne znajomości. Jestem sympatyczną osobą interesującą się szeroko rozumianą kulturą. Kontakt do mnie : lublinianka2@o2.pl

Gość kamidełko powidełko
ja moge zostac Twoja przyjaciółką;))

Gość Lublinianka2
kamidełko powidełko, fajnie że odpisałaś :) Może napiszesz coś o sobie ? Albo jeśli chcesz podaj mail, to pogadamy prywatnie.

Gość kamidełko powidełko
napisałam Ci meila kochana;) w meilu jest tez moje imie i nazwisko to sobie mnie znajdz na facebooku jak masz:D

Gość Lublinianka2
odpisałam Ci na mail :)

Gość ciekawska nierodowita
dlaczego "rodowitej"?

Gość niwaaa
dołączam sie:D mam 20 lat i mieszkam niedaleko Lublina, jak chcecie to piszcie szalona_pl@wp.pl

Gość tuHibi
idzie któraś z dziewczyn na clubbing jutro? bo nie mam z kim iść, a we dwie raźniej by było... :D

Gość a jaki clubbing teraz jest?
:-P

Gość Lublinianka2
Szukam rodowitej lublinianki żeby mi nie uciekła na wakacje do domu na drugi koniec Polski ;] Bo wiadomo, na studia do Lublina potrafią przyjeżdżać ludzie z całej Polski. Nadal szukam gdyż Kamidełko powidełko urwała kontakt. Tak więc jest tu może dziewczyna w wieku 23-25 lat interesująca się szeroko pojętą kulturą ( clabbing i techno to nie kultura ;] ), lubiąca aktywny wypoczynek, niebanalne filmy i muzykę ? lublinianka2@o2.pl

Gość lublinianka2
up

Gość arizonaa
ja jestem z Chełma, niby blisko ale...:)

Gość uuuulaalaaa9999
też się dołączam do poszukiwań:) chętnie znajdę koleżankę- na kawę, ploty, czasem jakąś imprezę:) jestem z okolic z Lublina, a w tym pięknym mieście studiuję:) mam 21 lat:) Pozdrawiam i czekam na odzew! - 99malaczarna99@gmail.com

Gość uuuulaalaaa9999
tez jestem z Chełma...:P

Gość arizonaa
uuuulaalaaa9999, to kiedy kawa i ploteczki?:P co studiujesz?:D

Gość uuuulaalaaa9999
lek-dentystyczny na medycznej a Ty?:) gdzie chodzilas do liceum? Ile masz lat?:)

Gość arizonaa
administrację na UMCS, 23 lata, do Igo LO

Gość uuuulaalaaa9999
widzisz kto by pomyślał że na takiej kafeterii spotkaja sie dwie chelmianki:) pytalam bo myslalam ze moze akurat sie znamy:) ja chodzilam do 2go.

Gość arizonaa
na pewno jest nas więcej, ale jakoś nigdy nie szukałam. Jak wakacje mijają?:)

Gość uuuulaalaaa9999
a narazie spokojnie :) w sumie niedawno je zaczelam:) a Tobie?:) aaale brzydka pogoda, denerwuje mnie to :(

Gość arizonaa
za ciekawa nie jest, chyba 3 dni już z domu nie wychodziłam przez ten deszcz, dzisiaj się wkurzyłam i poszłam sobie pobiegac:D wróciłam cała mokra, ale od razu mi się lepiej zrobiło, bo ile można w tym domu siedziec:/ ja to mam i nie mam wakacji, bo juz po egzaminach, ale mam obronę za kilka dni:/

Gość uuuulaalaaa9999
Jej to musialas byc zdeterminowana, zeby w taki deszcz wychodzic:D noo ja też już ledwo siedze w tym domu, ale na deszcz napewno nie wyjde:D brr:) ooo a obrona pracy licencjackiej czy mgr? jak sie przed tym czujesz?:)

Gość arizonaa
licencjata, szczerze powiem, że jeszcze się nie stresuję, ale myśle że to kwestia czasu, przed samą obroną pewnie będzie tragedia, chociaż wiem że to tylko formalność, no ale cóż, już tak mam:) i znowu pada, co Ty robisz całymi dniami, jak nawet z domu nie ma jak wyjść?

Gość uuuulaalaaa9999
A to teraz czeka Ciebie jakoś na dniach?:) Poradzisz sobie:) ja czytam książki, czasem obejrze jakis film,serial, cos ugotuje:) a przede wszystkim duuuuuzo spie:) Moze masz jakis ciekawy sposob na nude?:) ale zaraz sobie gdzies wyjde, troche sie wypogodzilo:)

Gość arizonaa
napisałam Ci maila:)

Hej ja tez szukam koleżanki, na pogaduchy i wypady, bo moje znajome albo nie sa z lublina albo wyjechaly albo przepraowdzily sie, mam 23 lata i jestm z lublina, Lublinianka 2 ja jestem rodowita lublinianka;P wiec moge chetnie pogadac i spotkac sie ale w najblizszym czasie wyjezdzam, jak cos to zostawiam maila olka115@op.pl jak napiszecie to zawsze odposze:) pozdrowionka