Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość likaaaa

kacik babek lubiacych piwo Sa takie?

Polecane posty

Gość ups..... ups...
ja tam już od dziecka piankę z piwa zawsze spijalam a potem chyba w wieku 13-14 lat pierwsze piwko - magnum :D chyba 8,1 pr. ale rzygalam po jednym dalej niż widzialam :P to byly czasy:D

Gość piwoszka
Ja mniej więcej od dwóch misięcy popijam piwko i zauważyłam że mi brzuch rośnie :-o ale jeszcze trochę mogę przytyć ;-)

Gość ups..... ups...
ano trzeba uważac na ten "mięsień piwny" :D

eeetam, nie przesadzajcie - ile tego piwa trzeba by było żłopać, zeby od tefgo utyć? codziennie po 3-4 chyba :P nawet jedno piwko dziennie nie spowoduje przyrostu "mięsnia piwnego" ;)

mnie brzuch nie rósł tylko boczki.nie jadlam przy piwie a i tak sie przybrało na wadze.

no własnie mi tez by sie przydało pare kilo więc sie zastanawiam czy nie zaczac pic po jednym dziennie przez jakis czas :)

Gość likaaaa
mi brzuch strasznie rosnie ale jak pijam piwka to nic prawie nie jem i spada mi waga bo wszystko rano wysikam Ale wygladam jak patyk z wydetm brzuchem W sumie to lepiej pic niz jesc hyhy taka dieta chmielowa zaraz walne drugie chyba

Gość ups..... ups...
na mnie 3 desperadoski w domu czekają :D zakupione za podróz, do autokaru ale chyba jeszcze w domu, po pracy jednego wysączę:D

no to pewnie zalezy kto od czego tyje.ja pilam dzien w dzien po pare piw i jak sie zwazylam to 4 kg wiecej.ja tez chyba pojde do sklepu po dwa.troche narobiłyscie mi smaka.

Gość ups..... ups...
Guinness też jest ok:) Ale spiż to już mi nie podchodzi:)

Gość likaaaa
a moze ja juz w nalog popadam hyhy a co tam lepiej sie zyje na bani

Gość Ieta24.supernova
a co ja czasami z tymi butelkami po paulanerku wyczyniam;) jak kilka wychylę to mam ogromną ochote na seks... no i buteleczki idą w ruch..po jednej w każdą dziurkę..

Gość gdzie w sieci znajde
ja lubię piwko,szczególne zmrożonyego faxa z sokiem.

Gość likaaaa
ja spijam trzecie

mi od piwa nic nie przybyło. a piję je już od kilkunastu lat :P albo ktoś ma tendencję do tycia albo nie. samo piwo nie spowoduje na pewno przytycia :P

Gość dsfdgf
a ja bardzo nie lubię piwa, sam zapach mnie odstrasza, śmierdzi strasznie a smakuje ejszcze gorzej :/ bełt.

o fuj, lane :o ja to kiedys uwielbialma zywca,teraz jest neidobry :o a ogolnie zubr, heineken, ost czasami tyskie :)

Gość Arbuzowa pestka
redds apple pychaaaaaaaaaa

Gość ja tam
przytyłam od piwa... ale to akurat dobrze bo miałam niedowagę hahaha a moje ulubione to lech zielony :)

Gość Arbuzowa pestka
i nie mowcie ze to nie piwo bo po czwartym moj EX musial mnie prowadzic do domu :D

ja nie piję heinekena od kiedy się dowiedziałam że to sztuczne piwo ( produkowane z samej chemii) ale uwielbiam lecha, ewentualnie żywiec

Najlepszy żywiec. Pije średnio jedno dziennie - jakoś nie zauważyłam żebym tyła :)

Gość dsfdsfwdFCDSF
ja jeszcze niedawno żłopałam piwo jak głupia. uwielbialam, szczegolne lodowate w upał. pilam po kilka na imprezie. ale mi sie nagle odmeiniło, teraz nawet jednego wypic nie moge bo mi w brzuchu rosnie ( swoja droga urosl mi od piwa niezły :D ) i wole sobie driny robic.

tzn ze masz słaba głowę ;) znaczy tam 4,5 ma % więc jak się na głodnego wypije to coś zdziała:D ale na mnie taki reeds nie działa, wolę wypić mniej mocniejszych ;)

lubie, lubie :) a co do tycia po piwie, to cala tajemnica tkwi w tym, ze piwko dobrze przewaznie sie komponuje z grillowanym mieskiem, kielbaskami z ogniska, chipsami, pizza... a potem sie mowi, ze to niby od piwa :D 🖐️

jak pije piwo to mnie zapełnia i nie mam apetytu, więc ja twierdzę ze robi sie do niego brzuch :D